Onbetrouwbaar. Ik heb bij DA.nl besteld. De order gaat geannuleerd worden. Ik wacht nog op mijn geld. Vage reden: ze hadden de producten online niet mogen verkopen. Wees voorzichtig!
Een chagrijnige bediende maakt mijn vrouw op nogal badinerende toon uit voor asociaal waar we bij stonden omdat ze een oogschaduw van € 3,49 heeft geprobeerd voordat ze het wilde kopen. Uiterst klantonvriendelijk. Toen ik er iets van zei, kreeg ik medegedeeld dat ze me liever niet meer in de winkel zag. Daar hoeft deze bittere dame zich geen zorgen over te maken. Ik kom er nooit weer en zal iedereen deze winkel van harte afraden.
Snelle levering en alles precies volgens bestelling
Helaas is mijn bestelling nooit bezorgd. Ik heb gebeld er is een onderzoek ingesteld en wacht af. En dat is vervelend als je het produkt nodig hebt.
Super snel netjes
De bestelling is snel geleverd binnen 24 uur
Omdat de winkel t niet had wat ik zocht ben ik online gaan kijken en daar hadden ze t gelukkig
Het ging hier om onze kussens. En wat denk je 2 dagen als roosjes achter elkaar geslapen zonder onderbreking……….bedankt, bedankt, bedankt, we zullen het nooit, nooit vergeten DA!!! Vr gr Bassie en Adriaan
Mijn kwijtgeraakte bestelling wordt opnieuw door DA opgestuurd... top service!!
Snelle levering, goed verpakt
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding zal zeker nog wel meer een online bestelling doen. Ben zeer tevreden
De doos waarin de 5 flessen Nibro strijkhulp in zaten was veel groot. Deze is door PostNL opengemaakt en opnieuw dichtgemaakt. Bij het openmaken van de doos zat vloeistof ook op de andere flessen.
De doekjes werden snel geleverd, zoals altijd, top.
Zie boven.
Snelle levering, dat is fijn.
snelle levering en goed verpakt ben zeer tevreden.
Snelle bezorging
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, redelijke prijs.
Bestelling geplaatst, na 1 week nog niet ontvangen. Zonder problemen alsnog opnieuw verzonden.
top ,geweldig
Product op tijd geleverd
Als 1 van de weinig winkels verkoopt DA SANEX anti roos shampoo nog. Zo blij mee!! Snelle levering. Gewoon helemaal prima