Binnen een dag mijn bestelling in huis en product 50% goedkoper dan elders
Snelle afhandeling en goede prijs
Fijne winkel, goed en goedkoop
De webshop is niet heel overzichtelijk. De productomschrijving is summier en sommige dingen staan er wel bij maar zijn niet op voorraad en het is onduidelijk wanneer ze weer beschikbaar zijn. En oorbellen/oorknopjes verkopen door ze in hun verpakking te laten zien? Dat is gewoon niet slim, want zo zie je niet wat je koopt. Maar ik had een waardebon en wilde toch iets kopen. Tot mijn verrassing werd dat - ik bestelde op zondag - direct de volgende dag bezorgd in een keurige verpakking. Dus dat zit wel goed!
Ik heb nu al een aantal keren besteld bij de DA en ben zeer tevreden, ik krijg mijn producten snel geleverd. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Een duidelijke website en zeer vriendelijk n gebruik
goede service
1+1 actie geen 1 gratis product gekregen. Contact met jullie gehad maar het was mij eigen schuld ik had 2 i.p.v. 1 in moeten vullen. En jullie konden niet meer naleveren. Tot nu toe niks meer gehoord. Ik vind dit jammer. Groet, Karla.
Veel keus en snel in huis
Handig en snelle leverantie
Prima gepakt en snel geleverd. PostNL klopt het pakje in de brievenbus terwijl het eigenlijk niet past. Wanneer is de grens van DA bereikt om een andere postbezorger te kiezen?
goede deal en snel verzonden
Was even een storing dus ontving geen mail en ook geen track en trace maar via de chat uitstekende communicatie 5 sterren ook de producten
Bestelling op vrijdag geplaatst. Zaterdag al ontvangen
Nette en zeer snelle levering!
Kreeg het verkeerde geleverd. Door een minimaal verschil in de verpakking had ik het helaas al aangebroken. Terugsturen was dus geen optie. Voor mij geen DA meer.
Ik heb speciale honing besteld bij DA, maar wat ik kreeg was niet de bestelde soort. DA heeft dat toen op een prettige manier opgelost, waar voor dank.
Jammer dat Post.nl er 3 dagen nodig had om het pakket af te leveren.
Bestelling de volgende dag geleverd. Was helaas de verkeerde, maar dat werd heel netjes opgelost!
Volgens verwachting
De volgende dag alles in huis, de bestelling klopte dus ben tevreden over DA. Jammer dat de post het pakket bij de buren bezorgde terwijl ik thuis was.