Mijn ervaring is positief.
Prima, netjes verpakt en korting gekregen in verband met opvolgende bestelling.
Product was niet in de winkel aanwezig en kon niet besteld worden want was niet in assortiment. Nb virig jaar kon dit wel in een andere vestiging die nu helaas gesloten is. Dan maar via de site besteld en de volgende dag in huis.
Ik was en ben heel tevreden met de bestelling ! Tot een volgende keer, groet.
niet
Het gaat niet om DA maar om de product die ik gekocht had. Moest er wel wat voor betalen maar heeft geen ene verwachtte werking gezien.
Voldoende voorraad.snellel levering.
Snelle levering, bezorgkosten aan de hoge kant
Bestelling geplaatst. Correcte snelle levering
Heel snel geleverd
Servizio ottimo come sempre.
Snelle levering, volgende dag in huis
Goede en snelle service
Assortiment groot Makkelijke site Snelle service
Het bestellen ging makkelijk en de volgende dag kwam de bestelling al binnen.
Prima champion voor mijn psoriasis
Ik had online van een 1 plus 1 actie besteld. Ik denk ik bestel er meteen 2 dan krijg ik er 2 gratis zou je denken. 4 in totaal Ik krijg mijn bestelling thuis zitten er maar 2 in een doos. Ik gebeld met klantenservice en uitgelegd dat ik 2 besteld heb en ipv 4 er maar twee heb ontvangen. Nee zegt die vrouw u moet aangeven in uw mandjedat u er 4 wilt hebben, ik zeg ja maar dan krijg ik er toch 8? 1 plus 1 gratis nee zo werkt dat ook niet pffff lekker verwarrend. Ze zegt u moet net zoals in de winkel doen ik zeg dat doe ik toch ook ik wil er twee en krijg er 4,als ik 4 zou intoetsen krijg ik er 8 en dat is teveel zucht.
Snel goedkoop en netjes
Het was aangenaam winkelen bij DA
Fijn dat het op zondag kon.
ik heb betaald, DA heeft geleverd. De bezorger heeft het netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Allemaal zoals het hoort.
Producten zijn goed en snel ontvangen.
Gewoon prima
Per abuis de verkeerde besteld Retour erg omslachtig en kosten voor mij Erg jammer