Prima, conform afspraak gebracht

Alles is volgens afspraak afgehandeld

Uitstekende service

Snelle levering en goede verpakking

Niets ontvangen verkeerd geAddresseerd

Geen reactie klanteny

Super fijn geholpen.

Kreeg een beschadigd product, gebeld en heb kosteloos een nieuw product opgestuurd gekregen. Fantastische service!!

Mijn bestelling de volgende dag al in huis

Ben erg tevreden

Ben heel erg tevreden.

Bestelling prima verlopen

Goede drogist

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Niet goed

Maar een deel van de bestelling geleverd. Geen mededeling waar de rest blijften of die nog komt

gewoon slecht

we hebben een bestelling gedaan ....niet alles ontvangen (dat kan gebeuren) dan stuur je een mail met de vraag "wanneer komt de rest" ....geen antwoord!? ook geen geld terug tot op heden dit is niet normaal voor deze tijd van online bestellen

Alles op voorraad en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

slecht

Eerst bleef mijn bestelling lang weg, omdat sommige artikelen er niet waren. Eindelijk kwam de onvolledige bestelling maar heb ik veel te weinig terug gestort gekregen voor de artikelen die niet leverbaar waren, ik wacht nu op terugbetaling van ruim € 10,00 en heb daar al verschillende e-mails over gestuurd waarop ik geen antwoord krijg tot nu toe. Nooit bestel ik meer bij deze webshop.

Super snel geleverd en goedkoper dan elders

Supersnel binnen

‘S avonds besteld en binnen 15 uur was het keurig door de brievenbus gedaan. Was verbaasd!

Uit de kunst.

zoals altijd op tijd en netjes verzorgd op tijd bij mij aan de deur.

Prima ervaring

Vlotte levering.

Prima snelle levering , jammer dat het hele assortiment niet op de webshop staat

Ruime collectie, eerlijke prijzen

Al jarenlang klant van DA. Om fijne service en scherpe aanbiedingen

Goede snelle service

Goede snelle service

2 maanden levertijd..

Ik heb helaas 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling, door drukte. Uiteindelijk is alles geleverd - nadat netjes is aangegeven dat één artikel mistte (bedrag teruggestort gekregen). Prima opgelost, maar die levertijd was echt bizar.. Ondanks dat het eerder al bevestigd was dat het naar me verstuurd zou worden.

MMMMmmmmmmmmmmm jammer

Ik zocht boorwater. Op de website zag ik dat dat te koop was in de Leidsestraat DA in Amsterdam. Dat was niet het geval. Nu heb ik een flesje boorwater á EUR 1,65 gekocht via de website met verzendkosten EUR 4,95. Dat is de achterdeur uit en kan toch niet de bedoeling zijn?

Goede Service

Dikke prima.

Top en snel

Goede service. Snelle bezorging

Scherpe aanbiedingen, levering compleet en snel.

Toegankelijke website. Scherpe aanbiedingen, levering compleet en snel. Drempel verzendkosten kan lager.