Duidelijke website en snelle levering
Nog niet zoveel ervaring
Het minimum bedrag om geen verzendkosten te hebben is wat hoog. Bestelling goed verpakt en snel geleverd.
Netjes ingepakt, vlot geleverd.
Snelle en keurige aflevering
Super snelle levering. Zondag besteld en maandag in huis.
Op de afbeelding stond een ander product dat is geleverd. Geen aanrader.
Ging goed
Op 28/03/22 een order geplaatst en betaald. Op 29/03/22 een e-mail ontvangen waarin staat dat product niet op voorraad is en dat geld wordt teruggestort. Op 31/03/22 een nieuwe mailing ontvangen waarin het product weer wordt aangeboden Na per chat gevraagd te hebben of product op voorraad is, werd dit bevestigd. Nieuwe order geplaatst en betaald. 01/04/22 Product correct ontvangen. 01/04/22 Betaling 1e order retour ontvangen.
Snel en betrouwbaar
het komt niet vaak voor dat GUM HYDRAL gel voor de helft wordt aangeboden, super!
Mijn ervaring is dat ik gisteren mail kreeg dat mijn pakket van DA niet door ging omdat ze mijn adres niet hadden dit is mijn adres MBJ Damen Loosduinsekade 675 . 2571CX Den Haag.
makkelijk en vlot geleverd
Ontzettend goede dienstverlening! Ik had mijn bestelling op een dinsdag geplaatst, op woensdag werd het geleverd. Uiteindelijk bleek er helaas één item niet meegeleverd te zijn, heb dus mailtje gestuurd en de volgende dag had ik dat ook in huis! De klantenservice is snel en leest berichten ook echt goed. Ontzettend snelle service en vriendelijke hulp wanneer nodig. Ik bestel de volgende keer absoluut weer!
Producten zijn snel en goed geleverd. Nadeel is dat je niet meer dan 10 stuks van hetzelfde product kan bestellen maar verder écht prima service.
Mijn pakket was verscheurd en daarna met bruin tape vast geplakt. Miste twv 10 euro aan producten. Ik denk dat tijden sorteren ergens mis is gegaan. Heb het gewoon laten gaan niks aan te doen. Om dan om te bellen had ik geen zin eraan steeds slecht ervaring me DA! Eerst in winkel Da Nobellaan Assen. Die gast die grens overschrijdend gedrag vertoonde en nu spullen die niet compleet aankomen. Altijd wat met DA! Geeft niks ben nu wel gewend.
Zeer snel en accuraat.
Super service
Mijn spullen zijn niet geleverd terwijl ik er wel voor heb betaald
Producten goed en onbeschadigd binnen gekregen
Gewoon goed
Erg tevreden.
Pakket pas na 2 weken geleverd. Er ontbraken producten maar dat bedrag is niet terug gestort.