Doordat er een product niet was duurde het heel erg lang ( 2 weken) voordat ik de rest van de spullen kreeg terwijl alles de volgende dag bezorgd zou worden Pas na een week kwam ( na mijn vraag hierover) een excuusmail
zie hierboven.
Lang gewacht en niet compleet, nog steeds niet afgehandeld
keurig verpakt en vlg werkdag in huid
Gemakkelijke site. Snelle en correcte levering.
De levering werd goed afgehandeld en het bestelde werd vlot geleverd
Zie boven
Prima service snel en correct
Slecht, ik heb niet alle producten ontvangen. Hier heb ik voor gebeld en ik zou het bedrag teruggestort krijgen en na 2 weken heb ik dit nog niet ontvangen.
Zeer te vrede. Snelle bezorging.
DA.nl geeft niet echt het gevoel een professionele webshop te zijn. Voorraad klopte niet, laat geïnformeerd, met foutieve emails. Uiteindelijk wel geleverd. Heb niet het gevoel hier vaker te gaan bestellen.
Zoals hierboven beschreven
Slechte communicatie Word niet gereageerd Wat terug gestuurd tot heden nog geen goed op rekening
Snel en netjes
Ik was op zoek naar een artikel, wat ik niet in de winkel kon vinden. Plaatste een bestelling en had het enkele dagen later in huis. Duidelijke track en trace, kortom prima geregeld allemaal
Ik kan het niet beter verwoorden als hierboven
Helft van de bestelling door DA geannuleerd, wacht nu nog steeds op mijn geld. Nooit meer.
Product besteld 1+1 gratis, krijg 1 product toegestuurd
Ik heb 3 doosjes medicijnen besteld terwijl er nog 10 op voorraad waren in de online shop en krijg vervolgens de dag erna een email met de info dat maar 1 opgestuurd krijg omdat ze te weinig producten op voorraad hebben voor alle klanten... als ik iets bestel en betaal dan moet ik mijn producten gewoon opgestuurd krijgen ?? En niet de laatste maar opdelen om klanten tevreden te houden... dan hadden andere mensen maar eerder moeten bestellen.. en als zei dan de laatste hadden besteld dan had ik ook pech gehad??
Ik kreeg niet geleverd wat ik heb besteld. Daar heb ik op zich begrip voor maar dan wil ik wel mijn geld terug. Dat laatste moet nog steeds gebeuren.
Fijne ervaring. Erg tevreden.
Bezorging geweldig snel