Zeer vriendelijk geholpen door klantenservice!

Netjes en vriendelijk te woord gestaan en geholpen toen ik problemen had met inwisselen kadokaart!

Prima snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik bij DA online bestelde maar zal dat zeker vaker doen.

Prima en snel

Goed en snel geleverd

Levering goed maar info winkel en site tegendtrijdig

Levering snel en goed. Vervelend dat anders dan de DA winkel die product dat ik nodig had zei dat bestellen met ophalen in winkel gratis was terwijl bij bestellen bleek dat dat een paar euro zou kosten. Daarom meer dan ik nodig had besteld en alsnog thuis laten bezorgen. Nu kan ik meer dan een jaar vooruit. Groet, Ellen

Mooie aanbiedingen, snel geleverd, netjes verpakt

Goed gevoel aankopen bij DA .. voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en makkelijke webshop, een paar technische problemen terwijl bestellen maar het werkte uiteindelijk wel

Vlotte afhandeling houden zo!!

Slechte bezorging

Ik zou mijn bestelling de volgende ontvangen. Dit is 1 dag later geworden omdat PostNL per mail liet weten mij gemist te hebben. Dit was puur gelogen! Er lag geen briefje in de deur en mijn vriend en ik waren beiden thuis! U mag namens mij een klacht indienen bij PostNL want ik zal niet meer bij u bestellen zolang mijn bestelling door PostNL wordt bezorgd.

Perfect de volgende dag geleverd

Mijn product makkelijk te vinden op de site en zonder problemen de volgende dag geleverd. Ben zeer tevreden.

Artikel netjes verpakt,zeer snel geleverd.

TOP product.

een snelle levering van onze bestelling. En een goed product.

Snelle levering, gekochte artikel voldeed aan mijn verwachting

Netjes verzorgd, snel in huis

Zie bovenstaande

Als je even de deur niet uit kunt, fijn dat je op een vlotte verzending kunt rekenen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Geenmening

Super snel.

Makkelijk te bestellen en vervolgens snelle levering.

Snelle bezorging! Fijn om al mijn badgeurtjes weer te hebben

Kneip badgeurtjes vindt je niet altijd in de winkel, bij DA inline wel!

Hele goede ervaring! Geen minpunten!

Ik had een product besteld wat verkeerd in de webshop stond, het product is inmiddels aangepast door de fabrikant. Ik kreeg mijn geld retour en mocht zelfs het product houden. Het is tegenwoordig duurder en omslachtiger om een verkeerd (verstuurd) product te retourneren dan om te behouden en geld terug te storten. Welkom in het nieuw lock Download tijdperk waarbij alles online moet. Het duurt wel even voordat je antwoord hebt en het allemaal geregeld is maar ze zeggen wat doen en ze doen wat ze zeggen. Goed geregeld.

Producten op voorraad

Heel tevreden met iets wat ik al lang zocht.

Heel tevreden, omdat ik een product zocht, die ik nergens anders kon vinden.

super goed!!

voldoende aangegeven producten om de juiste keuze te kunnen maken. Eenvoudig bestellen. En de levering was ook echt wat jullie zeggen!!

's Avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Top!

's Avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Top! Netjes verpakt. Zou een 10 gegeven hebben als ik nog een verzendbevestiging had gekregen.

super.

super snelle levering.

Snelle levering en een goede prijs