Ik had iets van lucovital besteld, 1+1 gratis en had vergeten 2 stuks op te schrijven. Meteen een chat gestuurd, kreeg niets terug. Dacht ze begrijpen vast wel dat ik er 2 voor de prijs van 1 wil. Maar helaas kreeg ik er toch maar 1. Beetje flauw als je voor ruim 50 euro een bestelling doet. En sowieso altijd bij DA bestellingen doet.
Mijn bestelling is tijdig aangekomen en goed verpakt.
Snel het bestelde product in huis
Super snelle levering
Miste de uitleg bij 1 en 1 gratis en dat het maar voor een beperkt aantal gratis producten geldt. Bij 25% weet je wat je krijgt. Als je 1 besteld en je krijgt er een gratis bij dan ga je er geen 2 in het winkelmandje leggen. Simpel?
makkelijk om te bestellen duidelijke site
Snelle levering van vertrouwde productenm
Het hele traject van bestellen, communicatie en levering is zonder een probleem verlopen. Ook gebruik gemaakt van een aanbieding met enorme korting. Heel tevreden dus.
Goed te bestellen, snelle levering, en goede producten.
Goede ervaring.
Supersnel geleevrd, volgende dag al in huis.
Wel jammer dat de luiers er erg vaak niet lijken te zijn. Verder zeer tevreden. Snelle levering, makkelijke site, groot assortiment
Alles netjes en snel verwerkt en bezorgd.
makkelijk bestellen, alles op tijd ontvangen.
klantvriendelijk geholpen
Op zondagavond bestelde ik vitaminen, omdat die bij de plaatselijke drogist uitverkocht waren. Tot mijn grote verbazing stond maandagmorgen de postbode voor de deur, met mijn bestelling. Ècht geweldig!!
Prima,supersnelle levering
Vanaf bestelling tot bezorging prima!
ging wat fout, maar werd gelijk opgelost
Bestelling geplaatst op zaterdagmiddag. Maandag al bezorgd. Alles prima naar wens.
TOP!!!
goed en snel afgeleverd.