Pluspunten
VerbeterpuntenEr is mij gezegd dat het raam voor c1 100% goed is en dat de achterruitverwarming 100% goed is, maar de onderste helft van de verwarming werkt niet.
We doen ons best om de producten te testen voor gebruik, we zouden het dan ook graag oplossen, de werking is soms niet te zien we hopen dan ook dat deze blijft werken en helpen graag aan een oplossing voor de toekomst.
Pluspunten
Zeer correct geholpen en ondanks dat ze er niet als werk mee hebben gehad en uiteindelijk niets verdient is dit een compliment aan dit bedrijf, voor mij krijgen ze de voorkeur als ik iets nodig heb.
Hartelijk dank voor uw bericht, we staan onze klanten dan ook graag te woord en proberen het juiste onderdeel te leveren, een oplossing voor meer veilige kilometers, onze producten zijn allen APK waardig en daar gaan we voor.
Bedankt voor je bericht we zullen dan ook zorgen dat we elkaar scherp houden en hopelijk tot gauw weer in onze webshop.
Fijn dat je positief bent, we helpen je dan ook graag mocht je meer nodig hebben in de toekomst, we hebben een ruim assortiment aan onderdelen.
Vele pussen zijn altijd mooi, dankje voor de 5 blinkende sterren is mooi te zien en we doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen met veel veilige kilometers. welkom terug bij ons.
Pluspunten
Komen afspraken altijd na.
Afspraken nakomen is heel belangrijk, onze klanten zijn dan ook heel belangrijk en we zien een ieder graag terug bij ons aan de balie. Mochten jullie meer nodig hebben we doen er alles aan om u van dienst te zijn.
Pluspunten
Snel, duidelijk en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Door de juiste nummers bij de hand te hebben en de types kunnen wij snel handelen en kijken of we het juiste onderdeel op voorraad hebben en daar helpen we vele klanten mee, dank voor je beoordeling.
Pluspunten
Kijk leuk te zien dat Duiven ook tevreden is met onze onderdelen we doen ons best en willen dan ook graag helpen, altijd weer welkom bij ons en helpen u graag.
Fijn dat u ook tevreden bent en we helpen u graag weer aan het volgende onderdeel, laat het ons weten en we zoeken graag even met u mee.
Pluspunten
Snel geleverd en goed !
Heel mooi om te zien, een snelle betaler heeft het onderdeel van Jawie ook snel in huis, we hebben de juiste mensen op de juiste plaats, en deze maken het mogelijk als team om goed samen te werken.
Pluspunten
Snelle service. Goed product!
Iedereen is er bij gebaat het juiste product te krijgen en wij doen ons best om dat te realiseren, en dank zij u hebben weer een goede dienst bewezen, we zien u dan ook graag weer terug voor andere onderdelen. onze dank!
Mooi om te zien en dank voor uw reactie, mochten jullie in de toekomst meer onderdelen nodig hebben dan bent u ook weer van harte welkom.
Pluspunten
snelle en correcte behandeling
correct zijn is alles en de klant is koning en we helpen u graag de volgende keer weer graag en met dezelfde snelheid en onderdeel wat past op uw voertuig.
We zijn blij met uw reactie dank daarvoor we doen ons best en hopen u dan ook weer te zien als u onderdelen nodig heeft en helpen u dan ook graag weer verder.
Pluspunten
Goed onderdeel goede prijs, niks mis mee.
VerbeterpuntenNiet 5 keer om een beoordeling vragen!!!! Het is niet de kleuterschool meer, juf juf heb ik het goed gedaan???
De beoordeling is aan u, het is een link die standaard in ons systeem staat, en we snappen dat u niet telkens tijd vrij kunt maken voor een beoordeling, dus hartelijk dan en bij de volgende bestelling kunt u de link als niet verzonden beschouwen, helaas hebben wij geen afzonderlijke filteren van reeds bestaande klanten. U bent altijd vrij om te reageren.
Pluspunten
Prima service en een snelle levering
VerbeterpuntenGeen
We zien u dan ook graag terug in onze webshop, als we het passende onderdeel kunnen leveren dan doen we dat graag, dank voor uw tijd en uw reactie.
Pluspunten
VLUGGE EN EERLIJKE SERVICE
Ook onze Belgische klanten zijn belangrijk, wij van Jawie autoparts leveren wereldwijd, natuurlijk zijn er grenzen maar elk land wat een normale postdienst heeft zullen wij aan leveren, de klanten zitten op ieder deel van wereld.
Pluspunten
Prima bedrijf nette afhandeling
Helemaal mooi, Groningen is dan ook een mooi gebied en we hebben reeds veel klanten uit de omgeving en zijn altijd blij als er reclame gemaakt wordt onderling, dat doet ons goed. Groningen is altijd weer welkom bij Jawie Autoparts en we houden iedereen mobiel.
Pluspunten
Snelle levering na bestelling
Hartelijk dank voor je reactie en zien je graag een volgende keer weer terug in onze webshop.
Pluspunten
Geen!!!!
VerbeterpuntenWanneer je een product terug stuurt, wordt je zomaar afgerekend met €25 kosten. Zonder blik of blozen word dit berekend naar de consument. Zeer onvriendelijk en oneerlijk bedrijf.
Jawie Autoparts heeft een groot aantal onderdelen, als klanten verkeerd bestellen hebben wij daar helaas veel werk mee om het te verwerken derhalve worden er kosten door berekend. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant ( Stiba Voorwaarden)dit is bij velen niet anders, wat klanten vergeten is de verpakking en tevens de tarieven van de post steeds hogen liggen. Wij leveren artikelen voor scherpe prijzen, daar staat wel tegenover dat de klant goed moet lezen en op nummers moet letten voor zij bestellen. daarbij hebben wij overal foto's van onze onderdelen genomen zodat de klant dubbel kan checken of deze overeen komt met het onderdeel van ons.. en als het dan nog fout gaat zitten wij met dubbele verwerkings- kosten....
Pluspunten
Vriendelijke mensen.,ook de enige die mij opbelde met het onderdeel wat er nodig is. Tevens de goedkoopste. Werd ook vermeld dat ik ten allertijde mocjt bellen met vragen. Dus uitstekende klantvriendelijkheid
Dank voor je reactie, we doen altijd ons best om de klant zo mogelijk op de beste en juiste manier te helpen, op die manier komen de klanten altijd weer terug en dat is ons streven.
Pluspunten
Super bedankt voor je reactie, erg fijn en mocht je weer wat nodig hebben staan we je graag weer te woord.
Helemaal toppie wensen je succes met je onderneming en hopen je vaker terug te zien in onze webwinkel.
Pluspunten
Verkeerde onderdeel ongestuurd. Moest zelf achteraan bellen. Moest zelf de verzendkosten betalen om product terug te sturen! Volgens Jawie Parys moet je jouw ‘klanten’ doodnormaal oplichten! Ik citeer; “Echter is het dan ook verstandig om deze te verhalen op de klant waar u het onderdeel voor besteld daar het zijn of haar verzoek is om het voertuig weer in orde te maken op deze manier belast u de klant en niet uw onderneming iets om even mee te nemen als u meerdere bestellingen moet doen om onderdelen te verkrijgen.’ Na het posten van een negatieve reactie meteen opgebeld met de mededeling om mijn beoordeling weg te halen! Schandalig dat bedrijven z’n werkwijze hanteren!
VerbeterpuntenControle check voordat onderdelen verzonden worden
Beste meneer Reza. wij hebben u de verzendkosten netjes terug betaalt. helaas heeft u onze email's niet ter harten genomen. waarin wij samen contact hebben gehad en onze excuses hebben aangeboden voor het misverstand van het plakken van de verzend etiketten op de 2 door elkaar gehaalde dozen. we versturen gemiddeld 40 a 50 pakketten per dag dus de kans is niet uitgesloten dat het een x mis gaat... we zijn tenslotte mensen en geen robots. naar telefonisch overleg heeft u het gesprek onderbroken door de horen er op te leggen.. dit vinden wij zeer jammer... maar des ondanks zien we u graag weer terug voor een volgende onderdeel. nogmaals excuses en tot de volgende keer, m.v.g. Team Jawie Autoparts.
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Mooi voorbeeld van goed communiceren en tevens de producten met elkaar te vergelijken zodat het juiste artikel geleverd kan worden.