Pluspunten
Snel geleverd netjes verpakt in bubbelfolie voor transport. Zeer vriendelijk bedrijf!
Hier zie dan maar weer hoe belangrijk het is om producten met zorg te verpakken en dan ook op een goede manier te verzenden, dit zijn speciale werkzaamheden die belangrijk zijn voor de klant. Dit doen we dagelijks met grote zorg.
We zijn blij met u als klant mocht u in de toekomst dan ook meerdere producten nodig hebben staan we graag voor u klaar.
Pluspunten
makkelijke site en zeer snelle levering.
Wij danken u voor uw waardering in ons bedrijf, we zijn altijd in voor verbetering en gaan voor kwaliteit met onze producten maken we iedereen weer mobiel. Jawieautoparts.nl
Pluspunten
Goede service, snel bezorgd.
Fijne klant uit het groene Achterhoek, we leveren elk deel van Nederland en zijn blij met uw respons en mocht u in de toekomst weer wat nodig hebben weet u ons te vinden.
Pluspunten
Snel en goed onderdeel netjes ingepakt tegen beschadiging
Beste Erik helemaal fijn dat alles goed is verlopen, we zijn blij met je reactie, graag dan ook zien we je graag weer terug in onze webshop.
Pluspunten
Zeer snelle reactie via mail. Einde van de dag i-deal betaling gedaan en pakket wordt nog snel ingepakt zodat het nog met de post mee kan. Super service !!
VerbeterpuntenGa zo door !
APK Keuren met onze artikelen is mogelijk doordat Jawie porducten heeft die keuringswaardig zijn alleen op deze manier kan je als serieus bedrijf worden aangemerkt en we houden er van om steeds dezelfde klanten te bedienen zo bouw je aan de toekomst.
Pluspunten
duidelijk, markt conform geprijsd en snelle levering
heel fijn te om te zien dat u tevreden bent en dank voor goede blog dat is mooi, we zien je graag vaker terug en danken voor de goede samenwerking.
Pluspunten
Super snel antwoordt, zeer scherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Verbeterpuntengeen
We willen meer en meer klanten die we ook blij kunnen maken met onze onderdelen dus zegt het voort en help ons, elke verjaardag is er wel een praatje over auto's
Pluspunten
Vriendelijk en wordt zeer snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Vriendelijk zijn is bij een ons een groot goed we willen een ieder helpen aan onderdelen, dit doen we op een uiterst vriendelijke wijze, tevens controleren we kwaliteit en moeten zeker zijn dat alles past. Zündapp ( Ziet u Niet Dat Alles Precies Past)
Pluspunten
communiceert snel handelt snel
Toppie Rotterdam, leuk en dank voor je bericht je bent altijd weer welkom en helpen je graag weer met iets anders.
Pluspunten
Beste Martin dank voor je bericht hou je auto aan het rijden en mocht je een ander deel nodig hebben laat het ons even weten we kijken graag met je mee!
Pluspunten
Snelle service, scherpe prijs!
Waar de vliegtuigen vliegen hebben we klanten die het aan de grond houden, echt fijn blijven rijden met onderdelen van Jawie en dan kom je steeds verder, welkom en ogen op de weg houden daar in Zwanenburg !!
Pluspunten
GEEN!
VerbeterpuntenNiet liegen om je producten te verkopen. Eerlijk zijn over je producten
Wel weer jammer, we doen ons best om iedereen tevreden te stellen, helaas lukt het niet altijd. een goed advies kan daarom altijd helpen en sprekende mensen kunnen geholpen worden, helaas zijn er ook mede aardbewoners die een andere denkwijze hebben.
Pluspunten
Goede onderdelen voor een scherpe prijs. Snelle afhandeling en verzending!
Kijk een plaats in de mooie natuur, waar je niet alleen met je auto rijd maar vooral ook vele motoren op de weg zitten, wij danken u voor de mooie erkenning van 5 sterren en altijd weer welkom bij Jawie autoparts.
Dank voor je tijd en altijd weer welkom voor een volgend onderdeel.
Fijn dat u heeft gereageerd en natuurlijk doen we ons best om alles snel en goed te leveren, we zien u dan ook graag weer terug.
Ook bij Polmantransport wordt er gewerkt met gerecycled materiaal heel belangrijk voor ons milieu en dus ook weer meer veilige kilometers, dank voor jullie aankoop bij Jawie Autoparts.
Pluspunten
Netjes afgehandeld mijn bestelling goed verpakt en snel op bestemming top service
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Service is belangrijk en we willen u danken voor uw aankoop en natuurlijk zien we u graag terug om het volgende onderdeel te leveren.
Frank fijn dat we jou hebben kunnen helpen, we zien je dan ook graag weer terug in onze webshop en natuurlijk kan je altijd bellen mocht je iets anders nodig hebben wellicht kunnen we je weer van dienst zijn.
Pluspunten
Snelle service en levering
Ook bij JVC auto's wordt er goed gewerkt met goede onderdelen van Jawie Autoparts, fijn om te zien en we hopen u vaker te voorzien van onze goede kwaliteit onderdelen.
Dank voor uw berichtje helemaal mooi om te zien , mochten we in de toekomst meer kunnen betekenen zien we u graag terug bij ons.
Hartelijk dank voor uw bericht daar zijn we blij mee we helpen u graag ook een volgende keer met een van onze onderdelen.
Pluspunten
Heel goed geholpen en de bestelling werd heel snel bezorgd.
Leuk dat u weer kan rijden en mooi dat u even te tijd heeft genomen om ons te beoordelen, we zien u dan ook graag weer terug voor een ander onderdeel.
Pluspunten
Snelle reactie, ook 15 minuten voor sluiting. Telefonisch goed bereikbaar, denken mee. Betaling was gelukt, maar mijn adres niet goed zichtbaar. Bedrijf gaat er zelf achteraan. Bedankt Wiellie.
Helemaal toppie we hebben reeds alles op orde en we werken aan de toekomst en willen alle klanten mobiel houden van Jawie Autoparts, mochten er vragen zijn graag altijd bellen en we kijken hoe wij u kunnen helpen.
Pluspunten
Snelle levering zeer tevreden
Ook weer mooi om te zien dat het weer is gelukt, we zien u dan ook graag terug als klant en mochten er vragen zijn dan graag weer contact.