Pluspunten
Aardige mensen voor de telefoon Service en product waren goed.
Goedemiddag, Bedankt voor de beoordeling! De auto van de klant rijd weer zoals het hoort met de door ons geleverde luchtmassameter? Hopelijk tot de volgende keer!
Pluspunten
snelle service, goed en snel overzicht over de aanwezige onderdelen.
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag, bedankt voor uw beoordeling. Is het allemaal gelukt met het vervangen van het fusee? Hopelijk tot een volgende keer!
Pluspunten
goede en snelle communicatie
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling! Hopelijk is alles naar wens geweest en dat we u een volgende keer weer van dienst kunnen zijn!
Pluspunten
Erg netjes ter woord gestaan aan de telefoon. Onderdeel komt morgen binnen verwacht dat het helemaal in orde is:)
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor uw beoordeling! Ik zie bij de track&trace dat het onderdeel bezorgd is bij u. Loopt uw auto alweer? Hopelijk tot in de toekomst! Met vriendelijke groet
Pluspunten
Smorgens werd er direct contact opgenomen. Besteld en de volgende dag in huis. Onderdeel was zoals beschreven.
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is geweest bij u. We hopen dat we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet
Pluspunten
Vriendelijke mensen, nette prijs, snelle en deugdelijke verzending, net tweedehands materiaal. Na een telefonische melding van een schakelaar fout in het deurslot is dezelfde dag nog een vervanger gestuurd. Prima service!
VerbeterpuntenEventueel meer aandacht aan de website geven
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles nog goed is gekomen met het deurslot van uw Citroen. Wij hopen dat we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet