Hallo, De website 10/10 De communicatie 10/10 Levering snelheid 10/10 in 23:00 !!! tip top Product zelfs ... 🤞🏻Zal waarschijnlijk ook 10/10 zijn ...maar ik ben relax...Iedereen mag het ook zijn!! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
duidelijke beschrijving van onderdeel en prijs goed verpakt toppie
Ik stond verbaast hoe snel er gereageerd werd op mijn bod voor een artikel. Hierop kreeg ik een reële tegenbod waar ik akkoord mee ging. Hierop kreeg ik een mail om met ideal gemakkelijk te kunnen betalen. Zou het een ieder aanraden!
Een computer gekocht voor de automaat, maar helaas werkt het niet. Contact gehad dat het niet werkt, maar helaas geen garantie krijg ik te horen. Kan ook niet eens voor een ander omgeruild worden. Jammer dat het zo moet gaan.
Netjes en snel
Ik had vanwege een klein inschattingsfoutje een achterlicht nodig voor mijn auto. Via een andere website een aanvraag geplaatst, en Jawie Autoparts reageerde met de beste prijs. Er zouden hier en daar wat krasjes op zitten, maar dat was niet zo'n probleem. Bestelling geplaatst om half 5 (!) op de vrijdagmiddag. Krijg ik tot mijn verbazing al bericht van DHL dat er een pakket onderweg was. Volgende dag later op de ochtend pakket binnen gekregen, zeer goed verpakt. Blijkt het achterlicht nog mooier (minder krassen) dan ik had verwacht. Mooier dan de lamp die er voorheen in zat. Kortom: Uitstekende prijs/kwaliteit, verschrikkelijk snel geleverd. Zeker aan te bevelen!
Motorkap bekleding voor een Volvo V70 besteld, werd omschreven als "in goed gebruikte staat" en dat klopte. Ben er tevreden mee.
Goeie service en correcte afhandeling van zaken. Helaas bleek bestelde artikel niet geschikt voor onze auto, maar ook in deze is afhandeling en creditering netjes en goed verlopen.
Super vriendelijk, behulpzaam, en heel netjed
Net onderdeel, prima verpakt en snelle levering.
Prettig te woord gestaan. Snelle afhandeling. Gunstig geprijsd.
Onderdeel besteld,.volgende werk al opgestuurd en duidelijke mails ontvangen
Heel goed bedrijf. Onderdeel netjes ingepakt verzonden. Ook het mailen met he bedrijf was top direct antwoord terug.
Correct!
Was m’n eerste keer bij Jawie (goed gevoel aan over gehouden).
Verkeerd onderdeel ontvangen. Retour gestuurd werd, direct afgehandeld met credit
Hebben mijn uitgebrande bus gekocht. En alles keurig afgehandeld. Perfect bedrijf.
PERFECTE SERVICE
Product exact beschreven, in prima staat en snelle levering.
Heel mooi ingepakt, service top. Voor Herhaling vatbaar. Zal het adres onthouden.
Ging zoals het moet gaan.
Alles is uiteindelijk goed gekomen
Levering was goed, snel, volgens afspraak. Jammer dat de sticker verwijderen langer duurde dan het onderdeel installeren........
Goede ervaring mensen met een duidelijk verhaal nette entree. Mvg Jv. Daihatsu cuore 2003