Pluspunten
Snelle levering na bestelling
Hartelijk dank voor je reactie en zien je graag een volgende keer weer terug in onze webshop.
Pluspunten
Geen!!!!
VerbeterpuntenWanneer je een product terug stuurt, wordt je zomaar afgerekend met €25 kosten. Zonder blik of blozen word dit berekend naar de consument. Zeer onvriendelijk en oneerlijk bedrijf.
Jawie Autoparts heeft een groot aantal onderdelen, als klanten verkeerd bestellen hebben wij daar helaas veel werk mee om het te verwerken derhalve worden er kosten door berekend. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant ( Stiba Voorwaarden)dit is bij velen niet anders, wat klanten vergeten is de verpakking en tevens de tarieven van de post steeds hogen liggen. Wij leveren artikelen voor scherpe prijzen, daar staat wel tegenover dat de klant goed moet lezen en op nummers moet letten voor zij bestellen. daarbij hebben wij overal foto's van onze onderdelen genomen zodat de klant dubbel kan checken of deze overeen komt met het onderdeel van ons.. en als het dan nog fout gaat zitten wij met dubbele verwerkings- kosten....
Pluspunten
Vriendelijke mensen.,ook de enige die mij opbelde met het onderdeel wat er nodig is. Tevens de goedkoopste. Werd ook vermeld dat ik ten allertijde mocjt bellen met vragen. Dus uitstekende klantvriendelijkheid
Dank voor je reactie, we doen altijd ons best om de klant zo mogelijk op de beste en juiste manier te helpen, op die manier komen de klanten altijd weer terug en dat is ons streven.
Pluspunten
Super bedankt voor je reactie, erg fijn en mocht je weer wat nodig hebben staan we je graag weer te woord.
Helemaal toppie wensen je succes met je onderneming en hopen je vaker terug te zien in onze webwinkel.
Pluspunten
Verkeerde onderdeel ongestuurd. Moest zelf achteraan bellen. Moest zelf de verzendkosten betalen om product terug te sturen! Volgens Jawie Parys moet je jouw ‘klanten’ doodnormaal oplichten! Ik citeer; “Echter is het dan ook verstandig om deze te verhalen op de klant waar u het onderdeel voor besteld daar het zijn of haar verzoek is om het voertuig weer in orde te maken op deze manier belast u de klant en niet uw onderneming iets om even mee te nemen als u meerdere bestellingen moet doen om onderdelen te verkrijgen.’ Na het posten van een negatieve reactie meteen opgebeld met de mededeling om mijn beoordeling weg te halen! Schandalig dat bedrijven z’n werkwijze hanteren!
VerbeterpuntenControle check voordat onderdelen verzonden worden
Beste meneer Reza. wij hebben u de verzendkosten netjes terug betaalt. helaas heeft u onze email's niet ter harten genomen. waarin wij samen contact hebben gehad en onze excuses hebben aangeboden voor het misverstand van het plakken van de verzend etiketten op de 2 door elkaar gehaalde dozen. we versturen gemiddeld 40 a 50 pakketten per dag dus de kans is niet uitgesloten dat het een x mis gaat... we zijn tenslotte mensen en geen robots. naar telefonisch overleg heeft u het gesprek onderbroken door de horen er op te leggen.. dit vinden wij zeer jammer... maar des ondanks zien we u graag weer terug voor een volgende onderdeel. nogmaals excuses en tot de volgende keer, m.v.g. Team Jawie Autoparts.
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Mooi voorbeeld van goed communiceren en tevens de producten met elkaar te vergelijken zodat het juiste artikel geleverd kan worden.
Pluspunten
Snel geleverd netjes verpakt in bubbelfolie voor transport. Zeer vriendelijk bedrijf!
Hier zie dan maar weer hoe belangrijk het is om producten met zorg te verpakken en dan ook op een goede manier te verzenden, dit zijn speciale werkzaamheden die belangrijk zijn voor de klant. Dit doen we dagelijks met grote zorg.
We zijn blij met u als klant mocht u in de toekomst dan ook meerdere producten nodig hebben staan we graag voor u klaar.
Pluspunten
makkelijke site en zeer snelle levering.
Wij danken u voor uw waardering in ons bedrijf, we zijn altijd in voor verbetering en gaan voor kwaliteit met onze producten maken we iedereen weer mobiel. Jawieautoparts.nl
Pluspunten
Goede service, snel bezorgd.
Fijne klant uit het groene Achterhoek, we leveren elk deel van Nederland en zijn blij met uw respons en mocht u in de toekomst weer wat nodig hebben weet u ons te vinden.
Pluspunten
Snel en goed onderdeel netjes ingepakt tegen beschadiging
Beste Erik helemaal fijn dat alles goed is verlopen, we zijn blij met je reactie, graag dan ook zien we je graag weer terug in onze webshop.
Pluspunten
Zeer snelle reactie via mail. Einde van de dag i-deal betaling gedaan en pakket wordt nog snel ingepakt zodat het nog met de post mee kan. Super service !!
VerbeterpuntenGa zo door !
APK Keuren met onze artikelen is mogelijk doordat Jawie porducten heeft die keuringswaardig zijn alleen op deze manier kan je als serieus bedrijf worden aangemerkt en we houden er van om steeds dezelfde klanten te bedienen zo bouw je aan de toekomst.
Pluspunten
duidelijk, markt conform geprijsd en snelle levering
heel fijn te om te zien dat u tevreden bent en dank voor goede blog dat is mooi, we zien je graag vaker terug en danken voor de goede samenwerking.
Pluspunten
Super snel antwoordt, zeer scherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Verbeterpuntengeen
We willen meer en meer klanten die we ook blij kunnen maken met onze onderdelen dus zegt het voort en help ons, elke verjaardag is er wel een praatje over auto's
Pluspunten
Vriendelijk en wordt zeer snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Vriendelijk zijn is bij een ons een groot goed we willen een ieder helpen aan onderdelen, dit doen we op een uiterst vriendelijke wijze, tevens controleren we kwaliteit en moeten zeker zijn dat alles past. Zündapp ( Ziet u Niet Dat Alles Precies Past)
Pluspunten
communiceert snel handelt snel
Toppie Rotterdam, leuk en dank voor je bericht je bent altijd weer welkom en helpen je graag weer met iets anders.
Pluspunten
Beste Martin dank voor je bericht hou je auto aan het rijden en mocht je een ander deel nodig hebben laat het ons even weten we kijken graag met je mee!
Pluspunten
Snelle service, scherpe prijs!
Waar de vliegtuigen vliegen hebben we klanten die het aan de grond houden, echt fijn blijven rijden met onderdelen van Jawie en dan kom je steeds verder, welkom en ogen op de weg houden daar in Zwanenburg !!
Pluspunten
GEEN!
VerbeterpuntenNiet liegen om je producten te verkopen. Eerlijk zijn over je producten
Wel weer jammer, we doen ons best om iedereen tevreden te stellen, helaas lukt het niet altijd. een goed advies kan daarom altijd helpen en sprekende mensen kunnen geholpen worden, helaas zijn er ook mede aardbewoners die een andere denkwijze hebben.
Pluspunten
Goede onderdelen voor een scherpe prijs. Snelle afhandeling en verzending!
Kijk een plaats in de mooie natuur, waar je niet alleen met je auto rijd maar vooral ook vele motoren op de weg zitten, wij danken u voor de mooie erkenning van 5 sterren en altijd weer welkom bij Jawie autoparts.
Dank voor je tijd en altijd weer welkom voor een volgend onderdeel.
Fijn dat u heeft gereageerd en natuurlijk doen we ons best om alles snel en goed te leveren, we zien u dan ook graag weer terug.
Ook bij Polmantransport wordt er gewerkt met gerecycled materiaal heel belangrijk voor ons milieu en dus ook weer meer veilige kilometers, dank voor jullie aankoop bij Jawie Autoparts.
Pluspunten
Netjes afgehandeld mijn bestelling goed verpakt en snel op bestemming top service
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Service is belangrijk en we willen u danken voor uw aankoop en natuurlijk zien we u graag terug om het volgende onderdeel te leveren.