Helaas niet het onderdeel dat ik zocht maar kon het makkelijk retourneren en werd goed geholpen.

goed, snel, redelijke prijzen en keurig volgens afspraak

zie hiervoor. Kritische noot: Teveel betaald bedrag kan tegenwoordig sneller geretourneerd worden.

Makkelijk het onderdeel te vinden.

Allen het registreren voor de eerste aankoop was wat lastig. Maar daarna liep alles vlot.

bedankt voor de goede service

Dank voor de goede service

Uitstekende service. Vragen werden snel en klantvriendelijk via WhatsApp behandeld. Onderdeel uitzonderlijk snel geleverd in Belgie. Helaas heb ik het onderdeel moeten terugzenden, maar ook dit verliep enorm vlot, met een snelle bevestiging van terugbetaling (met uitzondering van verzendingskosten natuurlijk). Ik zou deze service zeker aanraden.

Beschadigd onderdeel getest, werd gewoon netjes terug genomen toen het toch bleek echt niet meer werkend te krijgen was.

Prima service na ontvangst slecht product

Geheel onverhoopt ontving ik een kromme trekhaak. Mijn geld werd teruggestort en trekhaak naar het oud ijzer.

Prima en overzichtelijke site.

De onderdelen zijn makkelijk te vinden. Ook de prijs voor het onderdeel wat ik betaald heb was minder dan bij andere sites.

snel en correct

gebeld,besteld,betaald en snel geleverd.Top

super

goede uitleg, goede foto's, nette prijzen

Snel en effectief!

Erg prettig, beleeft in het mailcontact en telefonisch. Snelle verwerking.

Snelle service.

Snelle, prettige & duidelijke service met vriendelijk personeel.

Onbetrouwbaar

Ik heb een product gekocht dat niet werkt en ik wilde het retourneren. Ze zeggen dat ik het artikel kan retourneren, maar ik krijg mijn geld niet terug. Dit is geen vertrouwde winkel.

Snel en netjes geleverd tegen een zeer nette prijs

Problem lose Bestellung und Lieferung. Preislich sehr gut! Weiter so!

Die Teile waren gut verpackt, die Lieferung lies etwas auf sich warten, könnte aber auch an DHL gelegen haben. Gerne kaufe ich hier wieder ein!

Klantvriendelijk en snelle service

Klantvriendelijk en snelle service

Goede ervaring

Vraag gesteld. Snel antwoord. Artikel besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden en dan later was mijn bestelling netjes verpakt binnen

Heb vanmorgen een achterklep voor mijn Suzuki Alto opgehaald, mijn klep had schade. Zoals omschreven op de site was de klep ook. Inmiddels klep gemonteerd en mijn auto is weer als nieuw Goede prijs/kwaliteit verhouding Ik raad Jawie autoparts zeker aan!

snelle levering van goed product

snelle levering van goed product

Goed bedrijf

Niet duur ruime keuze in onderdelen. Goede service.

Goede ervaring mee, beantwoordt direct uw vragen en reageert snel, product als omschreven, dus zeer aan te bevelen.

afspraken goed nagekomen

Afspraken goed nagekomen

Scherpe prijzen, gemakkelijk bestellen en goed contact mogelijk. Uitstekend bedrijf!

Ik had een veiligheidsgordel gevraagd op de onderdelenlijn. Jawie reageerde snel en was met 38 euro de goedkoopste aanbieder. Bestelling en betaling verliepen vlot en de verzending eveneens.

Komen de gemaakte afspraken na.

Komen de gemaakte afspraken na.