ikhad een raam schakelaar besteld en ze hebben de verkeerde opgestuurd.en toen ik ze belde ware ze zeer onbeschoft tot het punt dat het mijn schuld was dat zij de verkeerde opgestuurd hadden,En als dat gebeurdtdat zij een fout maken ben jij wel verplicht om het terug te sturen zonder compensatie.
Zie bovenste zin :)
Vriendelijk, gemakkelijke communicatie en snelle
Zeer goed en binnen een dag binnen, dus een zeer goed bedrijf.
zeer tevreden met de service.
Had onderdelen voor mijn volvo nodig. In de middag besteld. Volgende ochtend voor 1000 uur al binnen. Vriendelijk te woord gestaan. Onderdelen zoals beschreven. Zeker aan te bevelen.
Snelle reactie op mijn vraag, en advies gegeven
Hier wordt je naar de wensen van de klant geholpen . en aardige mensen die er werken
Goed ingepakt 15 min bezig geweest om het uit te pakken
kundig en redelijk geprijsd
Prettige ervaring
Goed advies en ontzettend snelle service. Product zag er goed uit.
Goed advies en service
Goede service na telefoon gesprek en snelle service
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast zeer goede service! Bedankt en succes in deze moeilijke- en rare tijden!
Snel levering. Onderdelen aanwezig
Dank zij de goede foto’s op de side een goede keuze kunnen maken. En een snelle levering.
goede en snelle service en goede communicatie
Snel, netjes, efficiënt en mooi geprijsd.
Jawie Autoparts Supersnel en vriendelijk aan de telefoon!!!
Had een nieuwe ruitensproeiertank besteld voor mijn C1 bij een ander bedrijf. Ben erwchter gekomen dat de bijgeleverde pompjes een andere stroom aansluiting hadden(4dr versie ipv 2dr). Bij Jawie Autoparts goede pompjes gevonden. Werken prima!
Ik heb een onderdeel verkeerd besteld kan niet retour, staat wel in de bevestiging
Direct antwoord nette prijs zeer tevreden.
Vlot geholpen duidelijke website en dan nog eens super uitgebreid. Gelukkig rij ik met een Volvo 😊
Auto weer snel in orde