goeie service
Prijs en service top!
J'ai commandé ma pièce un samedi, le lundi le statut de ma commande était en attente et idem jusqu'au jeudi. J'ai envoyé un mail le mardi pour éclaircir la situation (mode de livraison tracking etc) pas de réponse. J'ai fait une tentative d'appel téléphonique et on m'a demandé de communiquer par mail. J'ai renvoyé un second mail plus ferme et toujours pas de réponse et donc le jeudi une camionnette blanche et un couple en civil sont venus livrer ma pièce (livreurs indépendants je suppose). J'ai donc eu le temps de m'énerver et de m'inquiéter.
Zeer vriendelijk bedrijf
Prijs was goed, product was goed en met zorg verpakt.
Prima geholpen! echte aanrader..
Overeengekomen met de prijs en het onderdeel is goed aangekomen. Bedankt!
Al de derde keer besteld bij jawie en correct bedrijf.
Autogordel van auto uit 2003 besteld tegen nette prijs.
om 22.00 uur besteld en de volgende dag voor 13.30 geleverd! top
Levering volgens af spraak. Prijs zeer scherp.
Vragen per mail werden snel en duidelijk beantwoord. Eenvoudige betaling via site en pakket werd snel verzonden.
Overzichtelijke site. Partnummers netjes vermeld en goede foto's. Bestelling werd volgende dag meteen verzonden en de dag daarop bezorgd. Onderdelen waren goed verpakt.
Keurig verpakt en volgende dag al geleverd.
Snelle afhandeling en bezorging
Snelle verzending van het bestelde artikel. Voldoet verder aan de omschrijving! Bedankt voor het degelijk inpakken, zodat het zonder beschadigingen is aangekomen. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden!
Zeer vlot afgehandeld
Hallo, De website 10/10 De communicatie 10/10 Levering snelheid 10/10 in 23:00 !!! tip top Product zelfs ... 🤞🏻Zal waarschijnlijk ook 10/10 zijn ...maar ik ben relax...Iedereen mag het ook zijn!! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
duidelijke beschrijving van onderdeel en prijs goed verpakt toppie
Ik stond verbaast hoe snel er gereageerd werd op mijn bod voor een artikel. Hierop kreeg ik een reële tegenbod waar ik akkoord mee ging. Hierop kreeg ik een mail om met ideal gemakkelijk te kunnen betalen. Zou het een ieder aanraden!
Een computer gekocht voor de automaat, maar helaas werkt het niet. Contact gehad dat het niet werkt, maar helaas geen garantie krijg ik te horen. Kan ook niet eens voor een ander omgeruild worden. Jammer dat het zo moet gaan.
Netjes en snel
Ik had vanwege een klein inschattingsfoutje een achterlicht nodig voor mijn auto. Via een andere website een aanvraag geplaatst, en Jawie Autoparts reageerde met de beste prijs. Er zouden hier en daar wat krasjes op zitten, maar dat was niet zo'n probleem. Bestelling geplaatst om half 5 (!) op de vrijdagmiddag. Krijg ik tot mijn verbazing al bericht van DHL dat er een pakket onderweg was. Volgende dag later op de ochtend pakket binnen gekregen, zeer goed verpakt. Blijkt het achterlicht nog mooier (minder krassen) dan ik had verwacht. Mooier dan de lamp die er voorheen in zat. Kortom: Uitstekende prijs/kwaliteit, verschrikkelijk snel geleverd. Zeker aan te bevelen!