Ik heb een set aandrijfassen besteld voor een auto waarvan veer verschillende uitvoeringen van zijn, door de duidelijke en uitgebreide informatie heb ik de juiste kunnen selecteren en bestellen. de volgende dag was deze al binnen.
Telefonisch contact gehad. Daarna op de webside bestelling geplaatst. Binnen 24 werd er geleverd. Prima afhandeling nadat bleek dat de zending beschadigd was ( buiten de schuld van Jawie Autoparts)
Goede en snelle service besteld voor 16.00 uur en volgende dag al thuis bezorgd.
Kan ik nog niks van zeggen dit is de eerste keer dat ik wat bij hun heb besteld.
Had Volvo 940 manuele spiegel rechts besteld, op foto stond daar het binnenste afdekkap + plastiek om te bedienen langs binnen bij op, maar toen deze toekwam zat dit er niet bij. (beetje onthoogeld). Maar voor de rest zeer snelle levering en prijs kwaliteit zeker niet slecht.
Goedemiddag, allereerst excuses dat het niet helemaal naar wens was. U had ons telefonisch kunnen benaderen en zeggen dat het onderdeel niet geleverd was zoals op de foto. Wij hebben namelijk meerdere van deze spiegels liggen maar die staan niet allemaal online. Als u het binnenste afdekkapje nog geleverd wilt hebben horen we dat graag van u.
hoedenplank en linker spiegel chevrolet spark besteld, volgende dag al in huis, nette onderdelen. prima geregeld
Snelle reactie en het onderdeel de volgende dag al in huis
Deskundige mensen die duidelijk weten waar ze over praten!
Prima geholpen bij Jawie Autoparts na mijn telefoontje waar ik een goede uitleg kreeg de benodigde onderdelen besteld en ik had de onderdelen binnen 1 dag in huis prima service.
Naar tevredenheid en onverwachts vrij snel afgeleverd.
werk prettig samen
Schakelkabels besteld. Miste 1 deeltje van. Gelijk werd er actie ondernomen en alsnog het juiste mee verstuurd. En dat allemaal binnen 1uur na bellen. AANRADER
Onderdeel online besteld. Netjes en zeer goed verpakt ontvangen en alles werkte perfect.
Snelle levering, prima service
Zeer snel de onderdelen gevonden en snel ontvangen
Portier links besteld, op website staat restyle deukje. Portier binnen gekomen, is gewoon total loss. Bij contact , daar is de prijs ook naar. Niet willen ophalen voor retour. Beetje jammer dat professionals zo werken.
Goedemiddag, op de factuur stond duidelijk vermeld: zie foto voor restylewerk en knik voorop. u bent zelf zo vrij geweest de deur te bestellen zonder telefonisch te overleggen naar de schade. We hebben het portier met onze eigen chauffeur gebracht, hier zijn kosten aan verbonden. We hebben u dan ook voorgesteld om het portier terug te brengen bij ons en het volledige bedrag terug te krijgen, of de chauffeur op laten halen als hij in de buurt is, en dat u het geld terugkrijgt -de 40 euro verzendkosten.
Achterklep slot voor mijn volvo besteld. Netjes verpakt en in 2 dagen binnen. Zeker een aanrader.
Onderdeel was duidelijk gelinkt naar auto-type. Werd geleverd zoals getoond op de site. Levering was snel en goed verpakt. Prima!
Het geleverde onderdeel was precies zoals beloofd. Gewoon een goed bedrijf die achter zijn product staat.
Zeer behulpzaam, netjes, gewoon zoals het hoort vlgs de Nederlandse norm. Top bedrijf Groeten uit Limburg
Prima geregeld ,vriendelijk en snel te woord gestaan en onderdeel voor een prima prijs gekocht
Ik heb mijn onderdeel nog niet ontvangen, maar het bedrijf helpt je prima, het gaat allemaal vlot en correct en vriendelijk, ook de afhandeling gaat snel en duidelijk. Als ik mijn onderdeel heb ontvangen en het ziet er netjes uit dan blijf ik zeker hier klant.
had een achterlicht voor een auto van 2004 nodig en vond het bij jullie top
Had per ongeluk verkeerde postcode/straatnaam opgegeven waarop ze mij belde om te vragen wat het juiste adres moet zijn zodat het onderdeel verstuurd kon worden. Volgende dag onderdeel ontvangen, zeer goed verpakt en in goede staat.