Snelle levering. Goede prijs en product.

supersnelle service 10/10

zondagavond besteld en dinsdag al in België. sneller kan niet.

Prima service, alles op tijd

En nog het juiste onderdeel ook

Snel geleverd en zoals beschreven van een schone goede kwaliteit 👍

Netjes geholpen

Uitstekende service en levering

Prettige klantgerichtheid en uitstekende levering.

Snelle levering op het verkeerde adres. 😩

Goed overzichtelijke mail, maar in plaats van naar het verzendadres, naar het factuuradres gestuurd, waardoor Ik nog een keer verzendkosten kwijt ben, om het op de goede locatie te krijgen, plus 2 dagen extra tijdverlies. Garage is niet blij.

Snel precies een klantvriendelijk

Bedankt Zal ik zeker terug als its nodig..

Duidelijke site en geweldige hulp

Kon het onderdeel niet vind even gebeld en ja hoor echt top

artikkel en verpakking gewoon goed, verzending 1 dag gewoon snel, gewoon zeer goed

1e x besteld wat ik nodig had, netjes verpakt, snel verzonden belangrijker nog goede prijs, gewoon zeer goed, bij 2e aankoop EERST hier kijken hebben ze niet dan verder.

Perfecte levering van de steekassen

Hallo, Ik heb een paar steekassen besteld en bleken nog heel goed te zijn besteld en de volgende dag thuis. Perfecte levering.

Wat een geweldig bedrijf!

Ik was opzoek na 2 deuren van een peugeot 108 bwj 2014... de rechterdeuren om precies te zijn en deze waren op dat moment moeilijk te vinden in de zelfde kleur zwart. Ik ben bij Jawie autoparts uitgekomen en heb gelijk contact gekregen met het bedrijf! Deze deuren hadden zij en ze konden mij deze demonteren van de demontage auto en opsturen. Direct kreeg ik foto’s doorgestuurd van de deuren en kon ik kijken of deze goed genoeg waren voor wat ik zocht! Dit is toch geweldig! De deuren zijn netjes en goed verzorgd afgeleverd op de dag en tijd dat ze aangaven dat de chauffeur bij mij zou zijn. Dag erna even contact nog op genomen of ze toevallig ook nog scharnieren van de achterdeur rechts hadden en deze mij konden toesturen, ook dit was geen enkel probleem en was binnen 2 minuten geregeld! Kortom een super bedrijf die er is voor haar klanten en deze zo snel als mogelijk op weg helpt. Ik weet waar ik moet zijn als ik iets nodig heb.!!

Opvolging matif

Onderdeel snel ontvangen. Echter toen bleek dat het niet het juiste onderdeel was om het probleem van mijn auto op te lossen bleek retour zenden niet mogelijk (terwijl erbij de bevestigings e-mail stond dat dit wel zou kunnen). Toen ik daar naar vroeg werd er nogal bot gereageerd. Ik begreep het blijkbaar niet.

Eerlijke prijs, snelle service

Snelle reactie op mijn zoekopdracht. Goede prijs. Goede foto van artikwl. Artikel snel binnen. Keurig verpakt en verzonden.

Vlugge service

Eerste ervaring met Jawie. Ik heb prompt een antwoord gekregen op mijn vraag. De betaling van de bestelde producten kan op een zeer eenvoudige manier afgehandeld worden.

snelle levering en een goede prijs

snelle levering en een goede prijs

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Het koop proces is top!

Snel en eenvoudig bestellen via hun site. Kan alleen geen beoordeling geven over de werking omdat ik het onderdeel nog moet monteren. Maar zeer vriendelijk contact via Whatsapp en telefoon.

Prima geholpen door Jordy, neemt de tijd en komt integer over.

Prima geholpen door Jordy, neemt de tijd en komt integer over.

Keurig verzorgt een top zaak.

Mijn bestelling zondag avond gedaan gelijk bevestiging. Op maandag bericht dat bestelling verwerkt en onderweg is super ga zo door!

Goede communicatie. Razendsnel geleverd.

Goede deal, snelle verzending, een aanrader!

Goede kwaliteit en zeer snelle afhandeling.

Zeer snelle levering, onderdeel werkt prima maar slecht verpakt

Makkelijk besteld, betaald en dag erna al snel verwerkt. Product lag los in een klein doosje, iets van bescherming had ik wel verwacht ook al zitten er geen bewegende onderdelen op. Verder helemaal top.

vlot geleverd en goed product

Het bestelde product werd sneller dan ik dacht geleverd. Voor een 2e hands onderdeel zag het er keurig netjes uit.