Pluspunten
Goede en klantvriendelijke service
bedankt voor de beoordeling. U heeft de armleuning al gemonteerd in uw Auris? graag tot ziens!
Pluspunten
snelle levering onderdeel oke
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de beoordeling! Hopelijk kunnen we u vaker van dienst zijn.
Pluspunten
Ze ondernemen snel Actie.
Bedankt voor de beoordeling! De katalysator is inmiddels gemonteerd bij de klant? graag tot een volgende keer!
Bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Pluspunten
de prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Prima service, snelle levering. prijs is OK, verzendkosten hoog. Artikel had een kleine, niet vermelde, beschadiging die verder niet opviel na installatie.
VerbeterpuntenVerzendkosten?
Bedankt voor uw beoordeling. De verzendkosten worden bepaald door Onderdelenlijn, niet door onszelf. Wij kunnen deze ook niet in het systeem aanpassen. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
In eerste instantie een minder positieve reactie geschreven tot de leverancier mij liet zien dat ik toch echt zelf de verkeerde zonneklep had besteld. Zij hadden totaal geen schuld... Top bedrijf, prima service, snelle levering en fijne communicatie.
VerbeterpuntenDe website vind ik iets wat onduidelijk...misschien bij producten een linkje "In winkelmandje plaatsen" Verder geen verbeterpunten.
Goedemiddag, jammer dat u uw reactie niet heeft aangepast. U heeft zelf via onze webshop de verkeerde kant zonneklep besteld. En als u op zaterdag na 13.00 (sluitingstijd) een email stuurt dan is het niet vreemd dat we maandagochtend pas contact met u opnemen. Wij hebben u dinsdag de juiste kant opgestuurd nadat we de verkeerde kant van u terug hadden ontvangen.
Pluspunten
Doen niet moeilijk met retour zendingen
Bedankt voor de beoordeling. Het kan altijd voorkomen dat er iets verkeerd besteld of geleverd word. Daarom vragen wij ook altijd om de nummers en het onderdeel goed te vergelijken. Gelukkig blijven we allemaal mensen en die kunnen wel eens een fout maken, zowel de klant als wij. Bedankt voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor uw beoordeling! U kunt weer iets zien door de achterruit met de door ons geleverde ruitenwisserarm? graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Goed en makkelijk lopend proces om te bestellen. snel en makkelijk zaken doen. Prima. De Mazda 2 rijdt nu weer rond met een goed werkende kachelklep!
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor de beoordeling. De Mazda rijd weer rond met een goedwerkende kachelklep motor? Tot de volgende keer!
Pluspunten
Zeer snel, en werken fijn samen
Bedankt voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Vriendelijk personeel En snelle service
Bedankt voor de beoordeling! Het raam van de Dacia kan weer open en dicht? graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Duidelijke foto's en info op site, goed product en idem nette prijs, twee maal tot nu toe onderdelen voor mijn V70 besteld en beide malen oké.
Bedankt voor uw beoordeling en graag weer tot een volgende keer!
Bedankt voor de beoordeling! De klant rijd weer rond met een goede brandstofpomp? graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Gezellig gesprek ,alles gewoon top ,en snel een mail ,het is nu al onderweg..vandaag besteld super dit bedrijf...een aanrader...
VerbeterpuntenIs helemaal prima dit bedrijf.
Bedankt voor uw beoordeling! u rijdt weer vrolijk rond met de Fiat? graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle levering en goed product! Goed ingepakt fijn!
Bedankt voor uw beoordeling! De i-drive knop van de A-klasse werkt weer zoals het hoort? Graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Goed contact, snel verstuurd.
Goedemiddag, bedankt voor uw beoordeling! U kunt weer alles zien met de door ons geleverde spiegel? Hopelijk tot een volgende keer!
Pluspunten
Bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!
Bedankt voor uw beoordeling. De Polo rijd weer rond met een goede ruitenwisserarm met dit regenachtige weer?
Goedemiddag, bedankt voor uw reactie. Is het nog gelukt met de brandstofpomp? Hopelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn.
Bedankt voor de reactie. een 10 is altijd top. tot de volgende keer.,
Pluspunten
snel en goed geholpen
Ook weer mooi te lezen dat we nog een tevreden klant hebben en weer kan rijden met de auto zoals het hoort, helemaal toppie ! danku voor je reactie.
Pluspunten
Snelle reactie! En uiteindelijk suoer snel geleverd! Helemaal blij.
Top helemaal mooi, dank dat je even een reactie hebt achtergelaten en dat u de volgende keer gewoon weer welkom bent bij ons.
Pluspunten
Bellen zelfs op om te bespreken of het onderdeel of onderdelen geschikt zijn voor je auto....vind ik een pluspunt
En daar gaan we weer vrolijk door met het onderdeel geleverd door Jawie fijn dat u daar blij mee bent en wij gaan door met leveren!