Goedemiddag,Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!We zijn blij dat het product naar tevredenheid is.Hopelijk tot een volgende keer weer!
Pluspunten
Een helder overzicht op de site. Duidelijk onderverdeeld met een goede beschrijving en heldere foto's
Service/Goede omschrijving en duidelijke foto's is belangrijk en we willen u danken voor uw aankoop en natuurlijk zien we u graag terug om het volgende onderdeel te leveren.
Pluspunten
snelle levering en mooi onderdeel gekregen voor leuke prijs
Onze kracht is goedkoop en kwaliteit leveren. daar door hebben we een hele grote klanten kring in nl. we zien graag weer de volgende bestelling bij ons in de webshop mvg team jawie autoparts
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering!
Bedankt voor uw positieve bericht. we doen ons uiterste best om alles tiptop in orde te houden. tot de volgende keer .
Pluspunten
snel en helder
Dat klinkt goed "Snel" "Helder"daar houden wij van, transparant naar de klanten en helpen waar het kan daar gaat het om in de onderdelen, bruikbare spullen verkopen en dat doen we graag wij danken u voor de reactie.
Pluspunten
VerbeterpuntenInformatie over het product ontbrak op hun eigen site. Foto en kleur van het product was alleen aanwezig op de referral website.
We doen ons best om alles bij te houden bij de meeste producten staan goede omschrijvingen met duidelijke foto's echter kan er wel eens een onderdeel bij zitten waarbij de beschrijving mist of geen foto van te zien is, neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij de gegevens per mail aan u verstrekken, tevens kunnen wij u ook weer helpen aan andere onderdelen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie en goede afhandeling en komen afspraken direct na.
Fijn ook dat is weer fijn geregeld en wat mooi dat u weer op de weg bent en tevreden met een onderdeel van Jawie Autoparts, we helpen u dan ook graag weer met een ander onderdeel.
Hartelijk dank voor de reactie en fijn dat we weer hebben geholpen met een goed onderdeel, we zien u graag weer terug voor een volgend onderdeel.
Pluspunten
Binnen 1 dag binnen, super
VerbeterpuntenDe stickers op de onderdelen zijn er nauwelijks af te krijgen. Andere stickers of aan de achterkant plakken svp.
Binnen een dag kan het soms geregeld worden, echter is het wel uniek, maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk te regelen, we waarderen het dat u even de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten.
Pluspunten
Top service. snelle reactie
Heel fijn dat je even de tijd hebt genomen om te kijken bij ons op de site en natuurlijk ben je altijd weer welkom bij Jawie Autoparts, we hebben meer dan 20.000 onderdelen online staan en hebben gelukkig voor de meeste problemen een passende oplossing, graag helpen wij je verder.
Pluspunten
Super fijn dank voor je vlotte reactie en fijn dat je weer op de weg kan met je voertuig, hopelijk nog lang rij plezier en helpen je graag bij een ander onderdeel.
Pluspunten
Vlotte reactie
Ook weer een tevreden klant, voor ons belangrijk, fijn dat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn en een product leveren die kan worden ingezet op het voertuig zo houden wij iedereen mobiel en daar draait het om bij Jawie Autoparts
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Snelheid en transport zijn belangrijk, we houden er dan ook van als de klanten snel beschikken over de onderdelen, graag wensen wij u veel plezier met het bestelde onderdeel. Tevens dank voor uw reactie.
Pluspunten
Snel, precies, correcte productbeschrijving.
Helemaal goed fijn dat u even de tijd heeft genomen om te kijken en even een reactie voor ons achter te laten, voor elk onderdeel zijn we in en u bent welkom bij ons.
Ook in Heerhugowaard weer een tevreden klant op weg fijn dat u even de tijd heeft genomen om even te reageren en we zijn er voor u mochten er vragen zijn helpen we graag weer verder om mobiel te blijven.
Pluspunten
Helemaal top dank voor je reactie en natuurlijk houden we onze klanten graag op de weg, mocht u in de toekomst nog een onderdeel nodig hebben helpen wij u graag bij Jawie Autoparts
Dank voor uw aankoop bij Jawie Autoparts, fijn om te zien dat u tevreden bent, we helpen u dan ook graag bij het vinden van een ander onderdeel.
Pluspunten
kort, bondig en eigenlijk altijd goed
Dat is dan ook de reden dat we ons best doen, voor klanten die vaker bij ons kopen dat is fijn zo kan je een band opbouwen en elkaar gewoon helpen en dat is belangrijk en dus ook zien we u graag terug voor een volgende bestelling.
Pluspunten
leverd volgens foto
Verbeterpuntenop vragen reageren had gevraagd of ze de stuurkolom kap erbij wouden doen maar geen reactie gehad
We proberen zoveel mogelijk te reageren, wij hebben duidelijke foto's staan bij onze objecten en tevens leveren wij wat er op de foto staat, alles wat op de foto niet zichtbaar is dat hebben we niet bij het onderdeel zitten. Simpel en duidelijk. We hopen dan een volgende keer wel te reageren, ik kan me niet herinneren een vraag te hebben gehad. Succes met het onderdeel en graag tot de volgende keer.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en duidelijke site.
Fijn dank voor je reactie we zijn dan ook blij dat u het heeft kunnen vinden bij ons, ook onze telefonische support is er mocht u iets willen vragen of niet kunnen vinden staan wij graag voor u klaar.
Fijn dat je weer mobiel bent en de reparatie succesvol hebt kunnen doen met ons onderdeel, we zien je dan ook graag terug bij ons.
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend verpakt. Goedkoop.
Dank voor uw reactie we zijn altijd actief en proberen de prijzen dan ook scherp te houden voor zover mogelijk. Graag dan ook zien wij u graag terug voor een volgend onderdeel van Jawie Autoparts
Pluspunten
Duidelijke foto's van het onderdeel Snelle reactie op vragen Ondeel goed verpakt
VerbeterpuntenGeen melding ontvangen wanneer onderdeel verstuurd is.
De meldingen worden altijd verzonden met een barcode van de post waarschijnlijk niet gezien, deze worden automatisch verzonden met het factuur als de order wordt verwerkt en verzendklaar gemaakt word. We zien u dan ook graag terug voor een ander onderdeel.
Pluspunten
Denken mee, ook na verkooptijd. Maanden eerder een Volvo subwoofer gekocht. Werd goed verpakt afgeleverd, alles in orde. Subwoofer installatie uiteindelijk niet gelukt, woofer verkocht via MP. Nieuwe eigenaar heeft woofer nooit ontvangen, PostNL is het ding kwijt geraakt. 'Beschouw als vermist, we vergoeden de verzendkosten'. WALGELIJK bedrijf PostNL. 2 maanden later komt de woofer voor wat voor reden dan ook weer bij Jawie terecht, waarschijnlijk vanwege de gebruikte inpak tape. Amateurs eerste klasse, maar voor mij een geluk. Gelijk een belletje gekregen van Jawie, is deze van jou?? TOP service.
Zo kan het ook lopen en we hebben deze vriendelijke klant gewoon even op de hoogte gebracht en zijn blij dat het onderdeel bij ons is terecht gekomen, en uiteindelijk gaan we hem vandaag weer verzenden naar een nieuwe eigenaar, en zo houden we plezier aan het werk wat we leuk vinden dank voor je reactie.
Pluspunten
snelle levering / betaalbare onderdelen
Verbeterpuntenga zo door
Ook weer een leuke reactie want betaalbaar is voor iedereen belangrijk, we kijken dan ook weer uit naar een volgende bestelling.