Per email contact gelegd, zeer snelle Reactie snel geregeld.

Top bedrijf!

Ik heb Jawie Autoparts als erg prettig ervaren omdat; - Ik de communicatie erg prettig vind. Snel, vriendelijk en duidelijk. - Het onderdeel was zoals omschreven, met duidelijke foto's en tekst - Het onderdeel is keurig verpakt en netjes geleverd. TransMission, verantwoordelijk voor de zending; Was minder duidelijk in de communicatie en kwam afspreken meerdere keren niet na.

snel en direct

snel en direct

Super service en contact. onderdeel besteld via onderdelenlijn. snel in huis. helaas defect onderdeel geen enkel probleem om te retourneren.

Na het onderdeel aangeboden heb gekregen een vlotte afwerking van de orde,prima geregeld !

Het rooster dat ik had besteld had een klein deukje. Nadat ik foto’s heb gestuurd is het gecrediteerd. Dat is een hele vlotte actie.

Prima bedrijf

Fijn om hier te bestellen/geen problemen en onderdelen zijn goed

Goede feedback gehad en snelle site!

Een erg goede ervaring, vervolgens even ingebeld wat ook reuze soepel verliep. Gewoon goed!

dank voor de goede service

Dank voor de goede service

Snel en Keurig

Na kort telefonisch overleg over het onderdeel, werd het dezelfde dag nog verstuurd (naar Frankrijk). Keurig en veilig verpakt, was het woensdag al in huis.

komen alle afspraken na.

snel en attent

Perfect onderdeel en prijs

Mijn linkerbuiten spiegel was van mijn auto afgetrapt. Toch maar even bij de onderdelenlijn gekeken. Dat was een superkeuze de volgende dag was de spiegel binnen op het afgesproken tijdstip. Spiegel was top en de kosten totaal extreem laag voor slechts €25,- en 30 minuten werk was mijn auto weer tip top. Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen en ik ben blij verrast met de snelheid van leveren via Transmission!

Gewoon keurig netjes en snel geregeld..

Het onderdeel op onderdelenlijn geplaatst en daar reageerde de firma Jawie op net als een aantal andere bedrijven. Jawie was de voordeligste en ook het voordeligst wat verzendkosten betreft. Even gebeld en keurig te woord gestaan. Linkje ontvangen voor de betaling en alles is met enkele minuten geregeld.. Wat mij betreft een prima bedrijf.. Met vriendelijke groet, Dennis Tomassen D.G. Tomassen Classics.

Een duidelijke en overzichtelijke website.

Een steenmarter heeft mijn isolatie deken van de motorkap kapot gevreten, zoeken op internet voor een gebruikte isolatie deken, via onderdelenlijn kwam ik bij Jawie Autoparts,direct gereserveerd en besteld. Goede prijs verhouding.

Netjes en snel.

Jawie, correcte afhandeling, snelle service!

Fijn geholpen en keurige afhandeling.

Snel geregeld

Snel geregeld

Ware, perfekt und sehr schnelle Lieferung

Bin rundum zufrieden und werde jederzeit wieder bei Ihnen einkaufen. Vielen Dank

Artikel zoals beschreven

Ging heel vlot, Even via skandix Volvo artikel nummer opgezocht met vin nummer en zo een onderdeel van een Volvo c30 passend op mijn s40 gevonden. Heel blij met dit onderdeel en Snel geleverd.

Bestelde onderdeel keurig aan loket bij bedrijf in ontvangs genomen.

prettig ontvangs bij bedrijf. kon nog enkele vragen stellen .

Betrouwbaar en snel

Zijn snel en komen afspraak na .

prima service en probleem oplosser

snelle reactie en correcte aflevering na mijn bestelling een koplamp kwam deze kapot aan ondanks de goede verpakking . Dit is snel opgelost en geregeld top bedrijf

Gewoon netjes en goed

Goede surves

Alles netjes geleverd en gelijk van de site

Ik heb versnellingsbak besteld voor mijn swift uit 2007 en na me betaling was deze gelijk van de site af heel netjes Goede service

super

snelle levering,als het onderdeel niet goed is,had binnen 2 dagen mijn geld terug.