Ik ben van belgie naar jawie geweste sérieuse mensen myn auto is gemaakt op de afgesprookt dag ik raad deze garage jawie bedankt
- duidelijke website / foto's - scherpe prijs op producten - product gecontroleerd goede werking - goed verpakt - snelle verzending - product als beschreven en schoon - vriendelijke communicatie - professionele afhandeling Kortom: zoek je goede gebruikte autoonderdelen die snel geleverd worden, dan moet je bij Jawie zijn!
Klant-gericht en zeer vriendelijk. Een aanrader voor iedereen, die een gebruikt onderdeel zoekt.
Goede omschrijving op de website. Prima prijs en snelle verzending.
Snelle levering, mooie nette complete delen
Alles sehr schnell und reibungslos
Ware wurde mit unvollständigen Unterlagen geliefert. Wird dann bei Hinweis sofort unfreundlich und beleidigend. Rückversand lt. Sendungsverfolgung zugestellt, behauptet aber, dass er nichts erhalten habe 7nd weigert sich bei der Reklamation irgendwelche Hilfe zu leisten. Habe also weder Ware noch Geld, bzw. er hat wahrscheinlich beides. Das riecht für mich nach Betrug. Ganz klar: Finger weg!
Beste klant, U had een radio besteld. Nergens stond vermeld dat de code erbij was. U besteld iets zonder dat aan ons te vragen dus wij sturen het onderdeel naar u op. U kon zelf de code opvragen zei u, maar de kosten moesten wij betalen. En die waren evenveel als wat we voor de radio kregen. Daarom hebben we u meerdere malen gevraagd om het onderdeel retour te sturen. U stuurt vervolgens een lege doos naar ons op waar ook nog een verkeerd adres opstond. Ebay heeft ons hierin gelijk gegeven dus er is er maar eentje die hier de boel probeerde op te lichten en dat bent u geweest. Dat u anoniem een melding gaat doen zegt ook genoeg.
Na een telefoontje goede service verkregen. Als ik niet tevreden was met het online gekochte onderdeel kon ik deze ruilen binnen 14 dagen. Daarnaast na montage nog 3 maanden garantie. Onderdeel was netjes en werkte perfect, mijn probleem is opgelost. Een aanrader.
Heel vriendelijk en ook nog eens goedkoper dan de rest
vriendelijk als bedrijf 10% korting en niet duur
Perfecte leverings snelheid. Het bestelde onderdeel is in prima conditie. Bedankt voor de service.
Ik heb een Ruitenwismechaniek gekocht Netjes afgeleverd betaling perfect ik zal altijd zaken willen doen met Jawie Alles was zelfs gesmeerd super
Direct advies en snelle service!
Hoop nog veel te kunnen doen samen ,heb regelmatig BMW delen nodig nl.
Nadat ik een advertentie had geplaatst waren zij de enigen die de moeite hebben genomen om mij te bellen. Leuk contact gehad met een vriendelijke medewerker. Zij hebben de kennis en de juiste onderdelen en hebben mij goed geadviseerd. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden!
Fijn en betrouwbaar bedrijf.
Ik heb recent een (tweedehands) auto gekocht bij Jawie. Ze zijn er erg vriendelijk en denken goed met je mee. Ik had pech want de auto bleek toch wat aan de hand te hebben net nadat ik 'm gekocht had. Ze hebben me hierbij direct geholpen, de auto opgepikt bij me thuis en alles gemaakt zonder in rekening te brengen. Bekwaam bedrijf zonder fratsen en doen wat ze zeggen!
- Onderdeel duidelijk geadverteerd - Schappelijke prijs - Snel verzonden - Duidelijke communicatie - Onderdeel in goede staat, zoals beschreven - Deze verkoper is een aanrader!
Kachelmotor in perfecte staat ontvangen, de volgende dag al en super netjes verpakt. Uiterst tevreden!
Komt netjes afspraken na, goed verpakt .
bijzonder fraai onderdeel tegen scherpe prijs, bijzonder fraai verpakt en snel afgeleverd.
Goed geregeld snel en niet duur.