Tevreden met aankoop
Goed werkende navigatiemodule ontvangen, welke keurig was ingepakt. Bedankt voor deze top service.
Niets dan lof
Wij zijn zeer tevreden over Jawie Autoparts . Goede prijzen en snelle levering,ook naar België.
Bedrijf denkt mee in de situatie, werkt vlot en doelgericht!
Snel geholpen en goeie service.......Top
Bestelling gedaan via Onderdelenlijn, professionele bedrijf
Snelle reactie op whatsapp berichten en ondanks dat ze niet alles hadden werd er toch gekeken of het ergens anders te vinden was.
Lieferzeit einer Drosselklappe nach Deutschland: 20 Stunden. Unglaublich! Die Ware funktioniert, mein Auto fährt wieder. Dankeschön!
Ik was op zoek naar een Fiat Idea achterbank. Geen standaard iets om te zoeken, maar jawie had er 1. Netjes foto's gekregen en fijn telefonisch contact met ze gehad. Ook nog wat advies over het frame e.d. Mijn schoonvader is de bank voor me wezen ophalen en werd daarbij netjes geholpen met het inladen. Ik kan dit bedrijf aanraden omdat ze vriendelijk zijn, snel reageren, prijs kwaliteit goed is en ze graag met je meedenken naar wat je zoekt.
Nieuwe motor voor de panda gehaald, ziet er prima uit!
Vriendelijke medewerker bij de onderdelenuitgifte, snelle en correcte levering en afhandeling. Top.
Fremragende service hurtig levering til Danmark.
Betrouwbaar
Onderdeel besteld en netjes en snel geleverd. Helaas was door eigen fout onderdeel toch niet goed. Kreeg toch netjes geld retour. Betrouwbaar bedrijf
Best service no scam honest people you can buy from them with your eyes closed I recommend it for sure
Ze hebben goede prijzen, tenminste van wat ik gezien heb, maar als ik een product koop (klein onderdeel) en daar 15 euro verzendkosten voor moet betalen en ook nog administratiekosten (deze zitten dus niet in de verzendkosten) ,vind ik dat wel flauw. Nu 29 euro+15 euro verzendkosten betaald. Moest wel omdat ik het zo snel niet elders kon vinden, maar anders was ik afgehaakt. Bij afhalen is dit uiteraard geen probleem, dus vandaar geef ik ze wel een voldoende.
Goedemiddag beste klant, De verzendkosten zijn bij ons standaard 15 euro. Alle onderdelen worden zorgvuldig ingepakt met goede nieuwe inpakdozen. Deze dozen worden met opvulmateriaal gevuld zodat de onderdelen aankomen bij de klant zoals wij ze ingepakt hebben. Zoals u misschien wel weet is alle karton vanwege de coronacrisis heel veel duurder geworden. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van verzenden hoger te maken en dit door te berekenen naar de klant. Daarin tegen bieden wij onze onderdelen zo gunstig mogelijk aan om het zo een beetje te compenseren. U had het onderdeel ook op kunnen halen aangezien Veenendaal niet zo ver van ons vandaan is. Ik wil u bedanken voor de bestelling en wellicht tot een volgende keer
Wat een fijne ervaring met een webshop bestelling! Snelle reactie én verzending. Duidelijke informatie en betrouwbare uitleg.
Zorgen voor een correcte afhandeling.
Mijn auto ingeleverd na een brandschade Alles keurig afgewikkeld en mijn vrijwaring zoals beloofd via de mail gekregen.
Heel slecht!!! Ze weigeren een onderdeel terug te nemen die NIET GEBRUIKT IS. Verkopen doen ze wel heel graag maar als de klant iets wilt terug brengen dan weigeren ze het product terug te nemen. Heel maar dan ook heel kinderachtig en zo laat het bedrijf wel zien dat de 200 euro veel belangrijker is dan de service aan de klant zodat klanten blijven terug komen. En totaal geen reactie op mails krijgen terwijl ze je wijzen op retournering beleid middels een aanvraag via de mail. Al met al, dikke 0 voor dit demontage bedrijf en zal dit bedrijf niemand aanraden!! Tot geen begrip voor de situatie van de klant!!
Goedemorgen beste man, U plaatst een aanvraag op onderdelenlijn dat u een bumper zoekt voor uw auto. Wij hadden die voor u op voorraad in de juiste kleur. U belde dat u de bumper graag wou komen ophalen, zelfs nog korting gegeven toen u hier was. U was hartstikke blij ermee. En dan blijkt achteraf dat u zicht niet goed heeft laten informeren door de verzekering over eventuele niet zichtbare schades aan uw voertuig. Daar kunnen wij niks aan doen. Ons advies bij een volgende schade: Eerst bij uw verzekeraar vragen hoe alles in elkaar zit. Fijne dag gewenst
De stukken waren in heel goede staat en correcte levering en snel
Vandaag geleverd was goed ingepakt geen schade en werk goed dank u heel blij top