Een steenmarter heeft mijn isolatie deken van de motorkap kapot gevreten, zoeken op internet voor een gebruikte isolatie deken, via onderdelenlijn kwam ik bij Jawie Autoparts,direct gereserveerd en besteld. Goede prijs verhouding.
Netjes en snel.
Fijn geholpen en keurige afhandeling.
Snel geregeld
Bin rundum zufrieden und werde jederzeit wieder bei Ihnen einkaufen. Vielen Dank
Ging heel vlot, Even via skandix Volvo artikel nummer opgezocht met vin nummer en zo een onderdeel van een Volvo c30 passend op mijn s40 gevonden. Heel blij met dit onderdeel en Snel geleverd.
prettig ontvangs bij bedrijf. kon nog enkele vragen stellen .
Zijn snel en komen afspraak na .
snelle reactie en correcte aflevering na mijn bestelling een koplamp kwam deze kapot aan ondanks de goede verpakking . Dit is snel opgelost en geregeld top bedrijf
Goede surves
Ik heb versnellingsbak besteld voor mijn swift uit 2007 en na me betaling was deze gelijk van de site af heel netjes Goede service
snelle levering,als het onderdeel niet goed is,had binnen 2 dagen mijn geld terug.
Goed contact en snelle postbode.
Motor snel geleverd, en volgens afspraak opgehaald
Even een belletje met het artikel nummer. Direct een mail beantwoorden en de volgende dag in huis. Bedankt
Mooie voorraad, snelle verzending van de onderdelen.
super bedrijf
Snelle reactie, doen wat ze beloven. Top!
Een prima bedrijf
Ik bestelde een volvo gordel insteek. Echter lukte het mij om deze zelf te repareren. Intussen had ik dus al besteld. Meteen geannuleerd via mail. Volgende dag bericht terug en dit werd meteen geregeld. Heel fijn om te zien dat er bedrijven zijn die zo adequaat reageren. Volgende keer als ik iets nodig heb, zal ik zeker weer op hun site gaan kijken.
Zoals omschreven radio snel binnen. Radio zag er goed uit en werkt naar behoren.
goede informatie gehad
uitstekend
Na dezelfde dag van de levering mailtje te hebben gestuurd over het onderdeel direct reactie terug ontvangen en ook nog telefonisch conract hebben ze het super snel en netjes voor ons opgelost