Freundlicher service und schnelle lieferung nach Deutschland.
Fijne betrouwbare winkel. Luut doet altijd zijn best om je goed te helpen. Echt geweldig!
Topspullen aan mooie prijzen en snelle levering.
Snelle levering ! Top service
Shop al jaren bij Bibo en superblij met deze online webshop. Ruim assortiment en ruime voorraad en snelle levering met a personal touch. Bij de laatste levering was een verkeerd product geleverd. Per mail kenbaar gemaakt en dezelfde dag nog werd het juiste artikel naar mij toegestuurd zonder dat ik de verkeerde bestelling had geretourneerd. Wat een vertrouwen en service! Dank je wel daarvoor. Kan iedereen aanbevelen om te winkelen en klant te zijn bij Bibofashion.
Een zwembroek gekocht. Super kwaliteit en mooi model. Keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces en ook een kaartje erbij met persoonlijke begroeting. Heel leuk gedaan.
Snelle verzending, topspullen en ruime keuze.
Snel bezorgd
Overzichtelijke webshop. Snelle levering.
Deze keer bijna 100% katoenen slips van Addicted gekocht. Een maat groter genomen omdat de vorige " zending" na een paar keer wassen toch was gekrompen.....en alles moet er toch wel in blijven passen...ha..ha.
Mijn vraag per mail snel beantwoordt op zondag. Direct mijn bestelling geplaatst en dinsdag in huis! Top
Een bestelling gedaan via email, dadelijk een reactie, dat alles op stok was en snel na betaling zou verzonden worden. Dag na mijn definitieve bestelling, was mijn pakje in alle discretie al thuis in België. Ben 100% tevreden over de kwaliteit en ga zeker binnen de maand nog een bestelling plaatsen. Het voordeel bij Bibo, zij hebben brave dagelijkse ondergoed voor mannen, maar ook het sexy ondergoed, wat door mijn partner speels voor plezier zorgt. Bedankt Bibo
Helemaal top Snel geleverd Ziet er ook goed uit
Het is altijd netjes verpakt.word optijd bezorgt. Goeie kwaliteit producten .ik kan alleen maar zeggen TOP! Ga zo door
Schnelle lieferung nach Deutschland.
Mijn God wat heb ik google afgestruind naar mooie zwembroeken. Ondanks dat het aanbod van zwembroeken enorm is, zijn de goed vallende modellen simpelweg niet te vinden. Als je een beetje een goede fysiek hebt, dan zijn goed vallende zwembroeken gewoon niet te vinden. Totdat ik bij Bibo terecht kwam. Direct maar 4 zwembroeken besteld, voordat ze weg zouden zijn. En de service is next lvl shit. Ik had wat vragen en de eigenaar heeft daarop echt de tijd genomen om mij door zijn producten heen te helpen. Alsof hij naast me in de winkel stond. Zeker een aanrader.
Goede service, snelle levering en super snel antwoord op de vragen. Niet te vergeten de leuke attentie die erbij zat, toppie.
Als altijd netjes geleverd, persoonlijke geschreven groet erbij en bij retour altijd geld binnen de week retour. Perfecto!
Prima materiaal en service.
BIBO Fashion heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun prachtige collectie sexy boxershorts en spannende setjes. De ontwerpen zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor een avond vol passie en plezier. Wat ik vooral waardeer, is de zorgvuldige verpakking en de discrete levering. Je kunt met een gerust hart je bestelling plaatsen, wetende dat alles netjes en onopvallend wordt afgeleverd. De kwaliteit van de stoffen is uitstekend en de pasvorm is perfect. BIBO Fashion weet echt hoe ze een vleugje sensualiteit aan je lingeriecollectie kunnen toevoegen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals voor een spannend avondje!
Bestelde spullen werden snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Top en zoals het hoort !
Duidelijke verbeterde webshop, snelle levering, altijd een passende oplossing, retouren worden snel afgehandeld.
Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was snel en goed geregeld en het persoonlijke kaartje, zo leuk!!
Aan het aanbod kun je zien dat de site met liefde voor het vak is gemaakt en heeft een persoonlijke touch.
Geen gedoe en altijd vriendelijk, Ik bestel niet vaak, maar als ik bestel, dan maakt dat altijd indruk. Het zijn de kleine dingen die het doen en die indruk maken bij het bestellen en het leveren van de bestellingen. Neem alleen de “kaart” met een persoonlijke tekst erop… alsof je post krijgt van een “vriend”. Super service, Ga zo door! Tot de volgende bestelling