Betrouwbaar en snelle levering
Prima service, snelle levering en de kleine extra's maken het nog leuker.
Snelle levering daar word je ook van op de hoogte gehouden erg prettig en mooie kwaliteit producten
Ik heb al eens eerder hier besteld, en besloot dit weer te doen vanwege het brede assortiment en de snelle levering. Dat was ook nu weer het geval.
Leuk om weer mooie strings in de sale tekopen. Mijn verzoek om verzending als brievenbuspakket is perfect uitgevoerd. Dank je wel.
Eenvoudige bestelmethode! Super merken, alle mogelijke betaalmogelijkheden & snelle levering! Daarbij nog een leuke goodie ontvangen!
Bestelling online gedaan en er zijn grote warenhuizen waar je misschien goedkoper uit bent en nog meer keus in merken hebt, maar daar is de kwaliteit dan ook naar, de rek gaat eruit, het wordt slobberig. Nee, dan mijn underwear via Bibo Fashion, extreem fijne pasvorm, perfect gevormd naar je lichaam, licht van gewicht en hoe prettig is dat dragen onder bijvoorbeeld je mooiste jeans! Een echte aanrader, probeer het eens!!
Mijn bestelling ging wat moeizaam.Ik heb al een account via mijn wachtwoord en gebruikersnaam kon dat niet geopend worden! Graag mijn oude wachtwoord en gebruikersnaam weer terug, dan zou ik zeer tevreden zijn voor een volgende aankoop. Vriendelijke groet, Hans Smits
Zoals altijd mooie collectie, makkelijk bestellen en snelle service!
Schnelle Bearbeitung und top Service. Immer wieder gerne
Uiterst correct en klantvriendelijk!!
Snelle levering en product zoals beschreven
Tweemaal een boxer besteld. Kwaliteit is erg goed! Service van het bedrijf is top: ik had het adres verkeerd ingevuld maar ze hebben ervoor gezorgd dat het pakketje alsnog netjes is bezorgd. Erg netjes!
Tevreden over de gang van zaken.
Producten erg snel in huis, de Website werkt prima en is erg makkelijk. Product voldoet aan de wensen
Goede (en steeds vernieuwende) collectie waar altijd wat leuks te vinden valt. De service is plezierig en persoonlijk - mooi pareltje online dit!
Ik heb twee bestelling geplaatst. Dat betekent ook twee keer verzendkosten. Snelle levering van de producten. Beide bestellingen zaten in één verpakking. Twee verzendorders in de doos. Op één stond netjes geschreven: verzendkosten teruggestort. Dit getuigt van een persoonlijke behandeling. Een hardwerkende ondernemer die op een eerlijke manier zijn geld verdiend. Dienstverlening zoals het hoort. Dankjewel Luut!
Alles netjes. Snel geleverd
leuke nieuwe spullen , ben volledig voldaan
Top bedrijf
Goede, overzichtelijke, makkelijke website. Enige aanbeveling: Ook gratis verzenden Naar België en bij ruilen gratis retour sturen.
prijs/kwaliteit is prima, en snelle levering
perfecte service en groot assortiment en van goede kwaliteit.top luut en je gehele team
Minder dat ik het moest ophalen wat best wel ver van me huis was, normaal krijg ik altijd alles thuis geleverd wat ik bij jullie besteld behalve deze keer. De rest wel goed.
Beste C.A, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling niet thuis is geleverd. Ik heb hier een klacht voor ingediend bij Post NL. Ik hoop dat het de volgende keer wel goed gaat. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Luut BIBO Fashion