Als ik er een bestel is het goed aan de maat bedankt
Wordt prima te woord gestaan zijn er problemen worden dan ook direct opgelost
Altijd snelle levering en discreet en goed verpakt. Echt niks om op aan te merken!!
snelle en correcte levering van uitstekend materiaal
Bij bestelling was alles steeds in orde. Minpuntje op de website: sommige dingen staan bij ‘Nieuw’ terwijl het al ruime tijd beschikbaar is waardoor de klant wel wat scroll werk heeft om te zien wat er mogelijks echt nieuw is.
Beste Alian, Bedankt voor je beoordeling en je feedback. We zijn hier druk mee bezig om dit aan te passen. Met vriendelijke groet, Luut BIBO Fashion
Mijn bestelling werd snel geleverd.
Goed kwaliteit spullen en snelle levering
Altijd wel mooie, en soms, opwindende kleding.
Telkens een zeer snelle en correcte levering
Weer een paar leuke sexy sets gekocht bij Bibo. Snelle levering en ook nog een leuk presentje erbij gekregen.
Uitgebreid aanbod van goede kwaliteit en fantastische service!
Gewoon top!
Voorafgaand aan mijn bestelling via e-mail advies gevraagd over de maat. Ik ontving vrijwel direct antwoord met een advies waar ik iets mee kon. Daarna de bestelling geplaatst welke weer super snel geleverd werd.
Zeer snelle levering, Top kwaliteit, Scherpe prijzen, Vriendelijk personeel.Altijd een kaartje bij de bestelling In 1 woord een website waar je U tegen zegt Loetje
Prima spullen snelle bezorging.
Een aanrader !!!!!!
Handig makkelijk! En niet het onbelangrijkste! ZE VERKOPEN AUSSIEBUM!!!
Het sortiment is heel uitgebreid, bestellen is makkelijk en de shop is betrouwbaar. De extra aandacht met elke levering is een teken van betrokkenheid en waardering. Voelt altijd goed om hier te bestellen.
Luut staat altijd voor je klaar. een topcollectie (ook voor bott ;-). Snelle levering met altijd een gadget.
Eerst vraag ik inlichtingen via email of het gevraagde in voorraad is en hoeveel de verzendkosten voor België is, na korte tijd reeds een reactie. Bestel en 2 dagen erna is mijn bestelling in België. Zeer correct in prijs en levering, kan niet beter. De kwaliteit is van hoge waarde, uitgebreid assortiment en de pasvorm is top.
Geen moeilijkheden gehad
Het is al een poosje geleden dat ik er iets gekocht heb, maar de vriendelijkheid en de prima service staat me nog steeds bij! Je kunt er heel goed terecht, ook als het gaat om wat minder sexy artikelen: merk artikelen van prima kwaliteit die ze leveren, en echt voor elk wat wils.
Enorm assortiment, altijd van goede kwaliteit, prima service en snelle levering.
Goede kwaliteit van de gekochte spullen
Snelle levering van de producten. Een fijn en mooi assortiment van producten.