Ik zal hier vaker kopen
Zeer snelle levering. Prijs / kwaliteit verhouding ook helemaal top En altijd leuke aanbiedingen . Ook voor de niet gay. Mannen !
Verzending verzorgd en mooi assortiment.
Alle totaal bestelde artikelen voldoen aan onze wensen, daarbij ook een zeer goede service.
Goede site en service
Ik had problemen met inloggen. Hierdoor een aanbieding gemist. Kreeg een voucher om alsnog de korting te activeren. Snelle service en wanneer het niet ok is kun je het zonder problemen ruilen. Geen moeilijk gedoe!
Good products, very friendly customer Service and Delivery to Germany in 3 Working Days, what else can you want
Website is goed in het gebruik, mooie artikelen en snel bezorgd.
Mijn ervaring is een heel fijn telefonisch contact. Dit ivm een nabestelling waarover ik werd gebeld. Ook de geleverde bestelling was top en zie ik de nabestelling graag tegemoet.
Supersnelle levering
Weg met dat saaie ondergoed. Bij Bibo keus volop in vlot, eigentijds en noem het " wat uitdagend " underwear.
Zeer attent en betrouwbaar, snel bij levering naar België.
Kwaliteitsvol, stipt en correct, niks dan goeds over BiBO Fashion! Steeds een goede ervaring. En het persoonlijke berichtje van Luut is altijd leuk!
Heel fijn contact gehad!!!
Ruime keuze in leuke slips. Duidelijke website en heel vlotte levering.
Luut maakt alleen niet waar wat hij dowt maar overtreft altijd! In assortiment, service en zwker persoonlijke aandacht! Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.
geweldige service, ook deze keer weer. bedankt voor het extra bestellen van de gewenste producten en de geweldige kalender.
Snelle en vlotte levering. Alles zit netjes en goed verpakt wat hygiëne garandeert bij ondergoed. Twee kleine staaltjes gratis gekregen samen met aantal catalogi, dus zeer aangenaam verrast.
Kwalitatief goed ondergoed en snelle levering. Een betrouwbaar bedrijf met goede service
BIBO Fashion heeft een mooie collectie, een gebruiksvriendelijke website en een vriendelijke klantenservice. Een aanrader!
Nooit iets teveel voor ze…… Als je weer eens een vraag hebt TOP…….
Ik bestel hier vaker en ben altijd tevreden. Ze bieden mooie merken en uitstekende kwaliteit. De klantenservice reageert verrassend snel en helpt goed. Absoluut een aanrader!
Wat de titel zegt. Erg snel geleverd. Pump strings zijn mooie kwaliteit
Goede site Heerlijke broekjes goed verpakt De volgende dag in huis Een cadeautje voor jezelf ! XXX
Heb reeds vele malen iets aangekocht en steeds was service uitstekend en snel. Zelf indien er leveringsproblemen zijn met Post Nl zijn de contacten constructief en helpen. Doe zo voort.