Super snelle én persoonlijke service

Binnen enkele dagen een mooi pakketje nieuw underwear binnen met een persoonlijke groet!

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Service en snelheid op en top!

Bestelling gedaan op black friday en een dag later werd het bezorgd. Altijd geweldige service en top kwaliteit! Ga zo door!

Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Al meerdere malen bij Bibo besteld: altijd correcte en snelle aflevering van goede spullen!

De webshop met een persoonlijke touch!

Sinds jaar en dag klant, een webshop die een giga groei doormaakt maar zeer persoonlijk blijft.

Er is geen betere.

Luut en zijn team zijn al jaren mijn hofleverancier van mijn ondergoes. Dank voor de keurige levering en goeie service. En je persoonlijke groet bij elke doos die binnen kont.

Wederom geweldig

Wederom een perfecte levering.

Altijd goed

Artikelen van goede kwaliteit en snelle levering.

Uitgebreide keuze en kwalitatief zeer goed!

Ik ben zeer tevreden van BiBo!Uitstekende service en heerlijk materiaal om te dragen!

Zoals altijd uitstekend!

Niet mijn eerste bestelling bij BiBo. Heel betrouwbare webshop met ruime keuze en leuke merken. Altijd snelle levering. Tot de volgende bestelling.

Ruime keuze en (levering)afspraken worden keurig nagekomen.

Snelle levering van het juiste product

Snelle levering van het juiste product. Nog geen ervaringen met het product zelf, dus daar (nog) geen mening over

snel geleverd mooie goede producten

snel geleverd mooie goede producten

Geweldig Bedrijf

Producten die je koopt zijn van geweldige kwaliteit ,en het nieuwste goede vriendelijke snelle service en supersnelle levering ondanks vaak getreuzel bij PostNL . BiBo Fashion raad ik iedereen aan

Niet zo goed met de levering

Deze keer was het 2dagen later dan ze mij een mail verstuurd hadden waar in stond dat ik die dag kreeg Ze stuurde zelf dat aan gekomen was en het was 2dagen later pas Dat was niet zo goed vond ik

Ik heb na mijn reclamatie een zeer klantvriendelijke oplossing ontvangen.

Bij reclamatie lossen ze het probleem zeer goed op. Het geld werd direct op mijn rekening gestort terwijl ik aangaf dat een tegoedbon ook goed was. Ik ben zeer tervreden over de service en de snelle levering.

Goede service alles is heel mooi en duidelijk aangeven ik ben echt heel erg tevreden

Goed geholpen

Prettig geholpen aan de telefoon toen ik er op de website niet uitkwam.

Kwaliteit en goede service

Klein nadeel: ik kan niet goed omgaan met de digitale bestellen, maar het komt wel altijd goed. De kwaliteit van het ondergoed is top. Het zit heerlijk en gaar lang mee.

Snel en fijn. :)

Mijn bestelling was snel verwerkt, communicatie over status van de bestelling was helder en alles is goed aangekomen. Ook fijn dat deze bestelling door de brievenbus paste en zorgvuldig was ingepakt.

Een droom die uit komt

Speciaal ondergoed dat precies aan mijn wensen voldoet!

Zeer goede service

Ben altijd zeer tevreden , goede kwaliteit en snelle levering, top bedrijf, een dikke merci!!!

Leuke site bestellingen worden netjes verpakt en snel verstuurd.

Gewoon goede service!!

Al aantal jaar bestel ik hier mijn producten. Altijd goede kwaliteit en vooral goede service! Gewoon zoals het hoort (maar niet altijd helaas meer vanzelfsprekend is).