Goed ondergoed en snelle levering. Super!

Zeer goed en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over Bibo Fashion

Top bedrijf met super services!!!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte van status van je bestelling via de mail.

Snelle levering, mooie prijs

Goed product, mooie prijs, snelle levering.

Ik had de rubberlook body van Addict Fetish besteld. Snelle levering zoals altijd het geval. Het materiaal is perfect en beweegt soepel mee. En voelt alsof het een 2e huid is. Super product. Zeker aan te bevelen, ook al ben je niet into een rubber fetish.

Super afhandeling

Mijn bestelde producten kwamen geheel volgens mijn opgave en zeer snel bij mij thuis

Zeer goede ervaring!

Goede info over verzending en zeer snel geleverd. Uitgebreide en telkens wisselende collectie.

Super service

Eerste keer iets besteld bij BiBo Fashion. Hele goede service en snel geleverd. 1 artikel was niet voorradig, maar vrijwel direct een mail gekregen met een andere optie. Heel fijn contact, geweldige service en super kwaliteit!

Service etc en vriendschap

Prachtig ondergoed zit als gegoten

Voor mijn man wat leuke boxers besteld. Leuke diverse kleuren. Eerst een een paar en in dezelfde week nog eens 6 bij besteld. De boxers zittej als gegoten en mooi afgewerkt en erg comfortabel. Snelle levering. Alleen moest ik iets terug sturen en de verzend kosten voor retour 7,95 vond ik jammer.

Helaas had ik mijn bestelling geplaatst voor een feestje (48 uur van tevoren) en werd deze erna pas geleverd. Bezorging was wel prima en de kwaliteit is ook top! Maat lijkt iets te klein, maattabel zou dus nog wat verbeterd kunnen worden, maar verder zou ik zeker nog een keer bestellen.

Snelle verzending / goede service

Mooie collectie, die regelmatig wordt uitgebreid. Persoonlijk contact altijd mogelijk, indien nodig

Zit heerlijk

Lekkere strakke boxers die heerlijk zit

Snel een mooi product thuis

Binnen 2dagen in huis . Netjes verpakt en wat je besteld krijg je . Een feestje om te bestellen

Snelle vlotte service

Snelle en vlotte service! Een leuk extraatje gevonden in de doos. Wel jammer van de verzendkosten aan de dure kant.

hart voor de zaak.

Zoals altijd snelle service en uitstekend advies. Hart voor de zaak!

Beste service die er is!

Snelle levering en super goede service! Ik bestel nergens anders meer dan bij Bibo

Candyshop

Is al jaren mijn candyshop. Een betere bestaat niet. Vriendelijk lief personeel die altijd met je meedenkt.

Snel besteld, nog sneller geleverd.

Geen lange dagen wachten, snel de bestelde artikelen in huis. Ook een retourzending ging eenvoudig, en het geld vlot geretourneerd.

Goede kleding kwaliteit en zeer klant vriendelijk!

Uitgebreide keuze Snelle afwikkeling als je wilt ruilen. Klantvriendelijk

Goede communicatie

Ik had wat besteld voor een vriend. Aangezien ik twijfelde over de juiste maat werd ik geadviseerd om een geschiktere maat te kiezen en de bestelling werd er op aangepast. Door mijn eerdere positieve ervaring met deze webwinkel zal ik terug blijven komen.

geen

uw zending was een vergissing mijnerzijds. daarom retour gezonden. het geven van sterren is derhalve niet aan de orde

Snelle levering, mooie kwaliteit en altijd even een leuk bedankje