Boxers waren niet niet zoals verwacht , teruggestuurd . En geld terug gekregen in een no time .

toller Service

Schnelle Lieferung, sehr guter Kundenservice

blijft niets te wensen over

snelle levering. wanneer (bij mij bij uitzondering) maat niet klopt, wordt volgende bestelling net zo snel geleverd en na terugzending van eerste versie wordt bedrag per ommegaande terug gestort.

Uitstekend!

Klantvriendelijk,supersnelle levering,mooi verpakt,top product,alles ging perfect zoals altijd,blijf bij jullie bestellen!

Goede webshop en uitstekende service

Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Speciale verzoeken zijn geen probleem. Top service. Kortom al enige tijd mijn favoriete webshop.

Quick en betrokken!

Snelle levering en prettig contact via telefoon en mail bij navraag naar pasvorm en omruilen. Leuk dat er bij de bestelling een attent kaartje zit en een leuke goodie!

Goede persoonlijke service

Wat er niet is kan vaak gewoon worden geregeld! Service is uitstekend

Zeer goed kontakt. Snelle afhandeling van de bestelling, zeer vriendelijke service. Zeer goede producten.

Het beste adres voor opwindend mannenondergoed

Geweldige keus in sexy slipjes voor mannen, en uitstekende service

Ik heb een bestelling willen plaatsen. Nadat ik deze heb ontvangen, bleek het toch niet goed te zijn. Retour gestuurd en meteen een nieuwe bestelling geplaatst. Geld heb ik heel snel retour ontvangen! Ook nog even telefonisch contact gehad met Luut en wow wat een service krijg je bij Bibo. Ik blijf lekker bij hun kopen!!! Top zaak!!!

Top assortiment , goede service

Was snel geleverd

Was goed maar had toch nog meer uitleg gehad

Klant sinds jaar en dag, en wil nooit meer anders!

Zeer behulpzaam, persoonlijke aandacht en een fantastisch assortiment!

Hell goede

Hell aardig mensen , het interes in de klant is goede .en het helpfull

Prima !

Tis gewoon genieten Dag van te voren shoppe in n duidelijke opgezette website T uitzoeken van ...is altijd spannend Dag erna ...soms 2 ...wachten op post Dan dragen & beleven Klopt duurder dan de hema slips maar dan maak je ook n statement

Zeer goede service

Zeer goede service en kwaliteit

zeer goed

perfect passend ondergoed ziet er fantastisch uit zit comfortabel

Betrouwbare webshop!

Snelle levering & producten van goede kwaliteit!

Snelle verzending en top producten!

Makkelijk bestellen en snel verzonden. Goede producten met goede kwaliteit!

Snelle levering we hebben al vaker gekocht bij hun maar verloopt altijd snel zoals het hoort

Mooie site. Snelle verzending

Super, perfecte maat en mooi design

Levering is zeer correct en snel verlopen. Heb alles onmiddellijk gepast en de zwemslips zaten perfect aan mijn lichaam.

Altijd de beste service, snel geleverd. TOP

Snelle levering & prettige communicatie.

Mijn bestelling is netjes en snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dankzij heldere mails van de webshop. Heel fijn dat je kunt kiezen voor brievenbuspost. Ik had een beetje moeite met het selecteren van de juiste maat - de knoppen om bijvoorbeeld maat S, M of L aan te geven leken niet goed te reageren toen ik Safari gebruikte. Maar dat was verder alleen een kwestie van overschakelen naar een andere browser (Chrome in mijn geval), daarna verliep de rest vlekkeloos.

Bijzonder positieve en vlotte afhandeling!

Correcte levertijd, bij terugzending van 1 artikel was de terugbetaling binnen de week al geregeld. Enkel de terugzend dienst bpost kon het adres niet machinaal verwerken hoewel ik het retour etiket juist gebruikt had! Helaas zijn we in België nu eenmaal opgezadeld met bpost als monopolybedrijf voor postzendingen!