Mijn eerste ervaring is goed leuke en goede Webshop en betrouwbaar Goede informatie en de collectie ook Goed verpakt en Snelle levering met goede informatie Ga hier zeker vaker bestellen
Direct antwoord op mijn vraag. De bestelling was snel geleverd. Ik zou zeker in de toekomst nog meer bestellingen doen.
Vlotte bestelling, levering en aan dacht voor de kant.
Good quality products, a homepage easy to navigate,
Luut doet alles om de gewenste producten te leveren. Stuurt zelfs nog foto’s van alternatieve modellen en kleuren. Geweldig dus en weer supersnel geleverd
Ik had dringend wat artikelen nodig en ze zorgden voor een snelle levering. Geweldige service en producten!
's Avonds besteld en enkele dagen later in huis!
Voldoet aan alle verwachtingen
Zeer tevreden en correct in de opvolging! Zal blijven bestellen!
Top bedrijf goede service!!
Snelle service, mooi ondergoed
Correct binnen de 3dagen na plaatsen bestelling thuis afgeleverd. Besteld via volgen van bijgevoegde maattabellen en onmiddellijk correcte maat.
snelle levering, en een mooie mannen foto gratis erbij
Snelle levering en ook na een retour supersnelle reactie en refund.
Duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk. Bezorging snel op post.nl punt. Ondergoed besteld. Was van goede fijne kwaliteit. Voldoet aan verwachting.
Een top site. Duidelijke omschrijving. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Daarnaast is het assortiment goed met mooie merken. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Een aanrader.
gewoon goed geregeld
Zeer vriendelijk (gsm) Leuk presentje bij bestelling ZL zeker door ons gewinkeld worden
Goede en snele levering.
Naar mijn ervaring in alles perfect.
Nicht preiswert, doch besondere Dinge haben eben ihren Preis. Nur wer sich sexy anzieht kann sich auch sexy ausziehen.... Schnelle Lieferung. Alles passt!!
Ik kan het iedereen aanraden om bij BiBo Fashion te kiezen en te kopen!Uitgebreide keuze voor elk wat wils.Zeer vlotte afhandeling en na max. 2 dagen wordt het in een discrete verpakking bij je thuis afgeleverd.Ook het retourneren verloopt probleemloos en snel!Bovendien zijn alle artikelen van de beste kwaliteit! Dus niet twijfelen gewoon doen dat is de boodschap!
Mooie geile broekjes en snelle service
Duidelijke site, mooi assortiment met veel keuze en mijn bestelling werd keurig afgehandeld!! Echt een aanrader voor elke man...