zeer klantgericht, snel en zorgvuldig

Heb best een aardige bestelling gedaan bij BiBo Fashion, is altijd even afwachten of je dan goed geholpen wordt. Was tip top in orde, en bij vragen word je goed geholpen.

Prefect zoals altijd!

Altijd snel, altijd goed.

Naar telefoontje

Ik heb een erg fijn gevoel gehad bij de service toen er met mij mee werd gedacht over eens zwembroek waar de naad los van zat. Totdat ik werd gebeld met de mededeling dat ik niet werd geloofd dat ik de zwembroek niet had gedragen, omdat hij volgens jullie naar wasverzachter rook. Logisch, want hij lag al enige tijd tussen mijn schone was. Nogmaals, heel fijn dat jullie meedenken, maar bel mij vervolgens niet als ik op vakantie ben met de mededeling dat ik een leugenaar ben. Ik had de zwembroek niet gedragen noch gewassen en was juist blij dat jullie hem nog wilden terugnemen. Maar dat telefoontje heeft mijn ervaring wel flink verpest. Ik vond jullie toon zeer negatief en beschuldigend. Ga mij niet bellen met “we maken het geld over maar we geloven je niet”. Houd dan je mond. Of geloof je klanten.

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd

Tevreden zoals altijd

Degelijk materiaal dat te koop staat en je kan voortgaan op de foto.

TOP!!!!

DIPLOMATIC BERMUDAS PANTS BLACK zit erg prettig. Heerlijke zomer tegemoet met deze bermuda. Stof voelt zacht aan, pasvorm beter dan ik had verwacht.

Klantgerichte service!

Bestelling worden altijd snel verwerkt en in deze ronde werd ik persoonlijk benaderd omdat mijn bestelde zwembroek niet op voorraad was. Vriendelijkheid en klantgerichtheid kenmerken BiBo.

Ik heb geen zin om dit in te vullen Als jullie goed werk af leveren dat is juli werk

Doen alles wat ze kunnen voor hun klanten.

Bij Bibo fashion zijn er jammer genoeg geen xs’s te verkrijgen. Maar omdat ik gereageerd heb op een verhaal over een product, hebben zij toch de nodige moeite gedaan om te zorgen dat ik bij hun het product kon kopen. Ben hun hier zeer dankbaar voor want online was het SOLD out ;-).

Top bedrijf

Al vele jaren bestel ik bij Bibofashion, altijd snelle service en de leukste items.

Top ervaring

Top ervaring

TOP!

Het is zeker de moeite waar om iets bij BiBo Fashion te bestellen. Top service en mooie kleding!

Geweldige service en top producten!

Twee weken terug besteld en erg tevreden over de kwaliteit, snelheid en service. 1 item zat te klein en een grotere maat was niet op voorraad. Toch heeft Bibo Fashion mijn maat alsnog besteld waardoor ik kan shinen volgende week!

Goede service en heel klantvriendelijk!

Goed!

Goeie spullen, snelle levering

Mooie boxershorts!!

Snelle correcte levering

Mooie kwaliteit

Goede snelle service

Zeer tevreden over Bibo Fashion. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook de snelle en goede service is erg prettig. Heb je een verkeerde maat of het artikel zit toch niet naar wens dan wordt er snel een nieuw artikel geretourneerd.

prima zaak .... no bullshit

bestellingen worden prima afgehandeld , en er is een flinke voorraad

Zeer gied

Goede service iets retour gedaan nog wel afwachten of dat goed afgehandeld word .maar dat denk ik wel mooie kwaliteit ik ben hetro jammer dat het te veel naar een doelgroep bekeken word . Zou eigelijk ook eens foto's op moeten komen met man en vrouw . Dan weet ook iedereen dat het de beste en comfortabel onder kleding is . Gr eric

super goed

eindelijk een webshop waar je waar voor je geld krijgt. super snelle levering. ook is duidelijk waar het pakket is tijdens zending. leuk cadeautje erbij. echt super!!!!!

Uitstekend en snel in huis

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Super snelle verzending en mooie spullen

Beste producten met de snelste levering!

Mijn bestelling was super snel geleverd en de producten zijn echt super mooi. Passen perfect en zijn goed afgewerkt. Mocht je nog twijfelen om hier een bestelling te plaatsen… nergens voor nodig. Echt een aanrader om hier je producten online te bestellen.

Snel zoals altijd, nette levering, volgens verwachting.

Snel zoals altijd, nette levering, volgens verwachting.

Super en zit lekker