Snel zoals altijd, nette levering, volgens verwachting.
Super en zit lekker
Denkt mee met de klant
Altijd fijn om een pakje van BiBo Fashion te ontvangen!
Overzichtelijke website. Het was er snel en er zat nog een leuke attentie bij. Bedankt!!
Topservice, snelle bezorging, geweldige kwaliteit
Top hoe dit bedrijf gerund wordt! Ik bestel al jaren regelmatig bij Bibo en altijd tevreden ❤️
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Altijd super snelle levering en persoonlijke touch door toegevoegde handgeschreven kaart en vaak ook een cadeautje toegevoegd
Mooie items, snelle bezorging, persoonlijk kaartje, aanrader!
Ruim aanbod, snelle levering en een gratis mondkapje. Helemaal top!
Goed en snel
Helemal tevreden Klantvriendelijk En super snel!
En prima spul!
Great style, top material as usual
Uitstekende keuzes van diverse merken. Keurige verzending en altijd een vriendelijke groet van Luut.
Mooie en makkelijk te bedienen site. Snelle en keurige levering.
Was al lang op zoek naar deze artikelen, maar via Addicted site Spanje, was de verzendkost veel te hoog en ook artikel duurder. Nu hier eindelijk gevonden en top. De ene dag besteld, dag erna al thuis geleverd, discreet en snel. Wat moet het meer zijn. gewoon top
Top collectie, snelle levering, geweldige service! Een overzichtelijke website waar ik snel kon vinden wat ik zocht én meer. Kwaliteit en de mooiste merken snel in huis. Thanx Bobo Fashion
Veel keus, goedkoper dan bij het merk zelf en top service!
zeerpositief
Gezocht naar een zwemslip en uitgekomen bij de ADDICTED bikini zwemslip. Een comfortabele stof en pasvorm. Een sexy keuze!
Snelle levering met persoonlijke touch! Ga zeker vaker bestellen hier!
Snelle verzending en goede kwaliteit en service
Goeie track and trace bij zending