Goede service en super vriendelijk. Prima collectie en zeer goede webshop
Veel keus voor heren ondergoed en goede kwaliteitgewoon bij bibofashion bestellen als je heren ondergoed xoekt
Net als de andere keren, keurig op tijd en met een persoonlijke noot :)
Prima kwaliteit en keurig verpakt
Ik had uit de mooie collectie een paar leuke items uitgezocht en die werden snel, goed verpakt en netjes geleverd. Er zat nog zelfs een leuke tas bij(die ik niet besteld had).
Website functioneert goed, makkelijke zoek service en alles wijst zich vanzelf. Ik bestel altijd ondergoed bij BiBo vanwege de goede en persoonlijke service.
Vragen werden snel , prettig en volledig beantwoord. De levering en producten waren uitstekend.
Snelle levering.
alles kwam weer goed binnen en de bestelling zag er weer goed uit.
Blij met m’n aankopen. Vlot geleverd en mooie kwaliteit
Levering zoals aangegeven binnen 1 dag. En goede kwaliteit.
Super kwaliteit en prijzen. Verzending was snel. Zelfs het speciale verzoek werd opgevolgd.
Zoals altijd is de bestelling netjes verzorgd. En het persoonlijke kaartje blijft het altijd goed doen. Ga zo door Luut!
Zoals altijd mooie kwaliteit Altijd optijd Fijn team mensen werkt hier dat kan je merken Ga zo door!!
Keurige levering, op tijd, folder, kaartje en zelfs een pen erbij. Mooi!
website ook goed en duidelijk .... hoop keus in alles wat er maar bestaat
Wederom een snelle levering en super service voor het aanpassen van mijn adres. Ondergoedlade weer fijn aanevuld :)
Goede levering.
Zeer vlug geleverd
Snelle correcte levering
Goede en snelle levering.
Perfecte service!
Levering zoals afbeeldingen en slips zitenn perfect. Na bestelling zou mogelijk een meer snelle reactie kunnen volgen van ontvangst en verdere verzending.
Bestelling , afhandeling, retour alles klopt
mooi spul snel geleverd goede maatvoering