Zijn zeer correct met alles

Bestelling , afhandeling, retour alles klopt

Mooie dingen snel geleverd

mooi spul snel geleverd goede maatvoering

Super service, geweldig aanbod.

Heb hier al vaak mn jocks gekocht. Je krijgt uitstekend advies als je vragen over bv de maat hebt, i.c. assfree swim jock van Addicted, een absolute aanrader voor wie dat aandurft, en mn jocks waren weer supersnel in huis. Het aanbod vind ik super, of je nu van geile jocks houdt of meer van sophisticated boxers, bikinislips, briefs, lekkere sportbroekjes het is er allemaal! Zelf ben ik fan van Addicted en ES, super sexy spul van uitstekende kwaliteit, dat fantastisch aanvoelt op je body en dat ik elke dag met veel plezier draag.

Uitstekende service

Bedankt voor nieuwe slips! Ben er weer blij mee!

supersnelle levering en topkwaliteit

Ik koop hier al jaren al mijn underwear. Waarom? Altijd snelle levering en vind Pump! een supermerk!

Super, leuke assortiment. Correcte en snelle levering.

Super site + leuke assortiment + klantvriendelijk + correcte en snelle levering.

Shopervaring was prima, tijdens bestelling waarschijnlijk de verkeerde maat aangeklikt en nadat ik snel een mail gestuurd had, kreeg ik de dag erna gewoon mijn juiste maat binnen :-)!

Waanzinnig assortiment, Topservice

Waanzinnig groot assortiment en zeer goede service !

prima service

Ook een moeilijke bestelling weer fantastisch uitgevoerd door Luut. Prima service!!! en daarbij, met de spullen van Bibo, groeit je li bido.

Super website

Nadat ik een prijs had gewonnen waar ik super blij mee ben, kreeg ik het cadeau snel en mooi ingepakt thuis gestuurd. Nu wat uitzoeken uit het mooie & brede assortiment

Helemaal T O P !

Bekeken, besteld, betaald, geleverd, tevreden!!!

zeer goeie service!

Zeer goeie service en snel antwoord..

Altijd snelle service

Bestel regelmatig bij Bibo en altijd weet ik dat ik goed geholpen wordt en m’n product snel geleverd is!

Super ondergoed, en top service.

Mijn maat was bij een model niet meer voorradig, ik kreeg ‘n mailtje toen er weer voorraad was. Gelijk maar weer 4 stuks besteld.

Zeer snelle levering goede kwaliteit

Prachtige webshop met goede kwalitatief ondergoed

Snelle levering & persoonlijke service!

Snelle levering & persoonlijke service!

Prima winkel

Ruim assortiment en snelle service.

Geweldige service en goed spul

Bestelling snel uitgevoerd. Tot op de levering op de hoogte gehouden. Persoonlijke benadering. Kortom: prima!

Toffe service!

Snel geleverd. Netjes verpakt

Ruim assortiment. Snel geleverd.

Geweldige service, snel geleverd in België , super behulpzaam en ook de extra’s Vooral de swiss collectie

Keurig op tijd en verzorgd

Echt aan te bevelen en een goede website

Kan er kort over zijn. Makkelijk bestellen, snel geleverd, betrouwbaar.

Kwaliteit en hip

Een diversiteit aan ondergoed voor de modieuze man. Snelle levering en vriendelijke meedenkende reactie bij vragen.

Zeer betrouwbare webshop. Altijd goede uitlevering!