Pluspunten
goede website makkelijk alles te vinden en je weet gelijk de prijs
Pluspunten
-snelle levering -uitgebreid assortiment -duidelijke site -snel problemen oplossen
Verbeterpunten-ehhhh -staffelkorting of vaste korting hanteren bij vaste klanten
Pluspunten
Levertijd
Pluspunten
Groot assortiment Goede prijzen Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGratis verzending is pas vanaf 895 euro, deze grens zou wat lager mogen.
Pluspunten
Snelle behandeling. Uitstekend advies en snelle levering. Keurig!!
VerbeterpuntenIk zou gaan uitbreiden!
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijke en behulpzame mensen die je te woord staan; hou ik van!
VerbeterpuntenTransport en eigenlijk de communicate rondom het transport kan verbeterd worden. Het is handig (zeker als je midden in amsterdam woont) om te weten wanneer er pallets met buizen worden geleverd. Nu was dat onduidelijk en op het moment dat ik daarover terug moest bellen stonden ze voor mijn deur.
Pluspunten
Goede meedenkende service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen, mogelijkheid op maat zagen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd. Levering was compleet en alle onderdelen waren goed.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn iets aan de hoge kant.
Pluspunten
Correcte snelle afhandeling, telefoontje gehad over aflever plaats helemaal goed
Positive
Good prices and service, cut pipe to length so no waste at my end. Delivery as promised, next day.
SuggestionsNone about the business. Survey screen did not completely translate to English, needs improvment
Pluspunten
Goede communicatie, veel voorraad, snelle levering
Koppelingen zit veel te veel ruimte op tov de aluminium buis
Beste klant, Vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent. Aluminium buizen in maat D (42mm) en E (48mm) hebben een diameter die ca. 4mm kleiner is in vergelijking met staal. Hierdoor ontstaat bij een dergelijke buis i.c.m. een koppeling inderdaad meer ruimte. Dit heeft geen invloed op uw constructie, omdat de stelschroef gewoon vastgedraaid kan worden. Wij werken met standaard maten en deze constatering zou u dus sowieso hebben gedaan wanneer u kiest voor genoemde combinatie. Desondanks wordt deze combinatie veelvuldig toegepast, met name voor reclameframes. Wanneer iets meer speling niet gewenst is adviseren wij u voortaan te kiezen voor stalen buizen wanneer het maat D of E betreft. Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice. Werd gebeld toen de chauffeur voor mijn huis stond.
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenMeedenken bij gedane bestelling. Ik had 3 koppelingen nodig met speciale hoek, waarbij achteraf (volgens nadere specificatie site, 2 stuks per koppeling besteld moest worden. Ik had er dus 6 moeten bestellen. Gevolg nieuwe bestelling met wederom verzendkosten, jammer