Pluspunten
Leveren snel, duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Je word heel goed en netjes geholpen.
Pluspunten
alles keurig en netjes geregeld
Pluspunten
Producten en prijs
Pluspunten
Levering en prijs en er wordt gereageerd als je belt. Voor de abusievelijk fout geleverde 8 koppelingen werden direct de juiste gestuurd.
VerbeterpuntenBij het assortiment staat niet vermeld bij het kopje "Dozenvoordeel" kon ik niet vinden hoeveel er van een type koppeling in de verpakking zit.
Pluspunten
goede communicatie bij problemen rond levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijk site. Voor iedereen toegankelijk.
Pluspunten
Prijs is ok
VerbeterpuntenLevertijd !!! Bestel op woensdag en dan zou het vrijdag geleverd worden zoals de site beloofd. Echter vrijdag werd niet geleverd en ik ben hier niet over geïnformeerd. Ik kreeg wel maandag een berichtje waarom ze voor een gesloten deur stonden en toen ik aangaf dat dat ze eigenlijk vrijdag zouden leveren kreeg ik als antwoord dat dat niet gelukt was. Maar dat als ze nu niet konden leveren er extra kosten voor ern andere dag leveren bij zouden konen.
Beste Chantal, Bedankt voor uw bericht. Wij hebben de bestelling nagekeken en zien dat deze geplaatst is op donderdag 26 mei om 15:56:05. Dit in tegenstelling tot de genoemde woensdag. Bestellingen die voor 14:00u worden geplaatst worden de volgende werkdag geleverd. Het klopt dus dat uw bestelling niet op vrijdag, maar op maandag is aangeboden. Uiteraard komt het wel eens voor dat er iets mis gaat. In een dergelijk geval nemen wij zeker onze verantwoordelijkheid! In dit geval kunnen wij niet anders concluderen dan dat alles goed is verlopen. Heeft u wensen die afwijken van de standaard procedures dan kunt u dit altijd bij ons aangeven! Indien mogelijk zullen wij gevolg geven aan uw wensen! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Dat het via de website gaat maar dat je kunt bekken voor vragen. Ze zijn vriendelijk en helpen op een goede manier. Je word gebeld dat het opgehaald kunt worden. De verpakking is goed en stevig. Prima service.
Bij levering lag de bestelling voor de deur, omdat ik op dat moment niet thuis was. Nu snap ik dat het geen licht pakket was, maar even bij de buren vragen was wel prettig geweest.
Pluspunten
Duidelijke site, goede presentatie producten en prima levertijd! Zeker niet duurder dan de concurrent. Absoluut goedkoper dan de bouwmarkt.
Pluspunten
breed assortiment snelle levering
Pluspunten
Alles netjes op tijd en maat aangeleverd
VerbeterpuntenVerzendkosten