Pluspunten
Prima verzorgt
Pluspunten
duidelijke site en goeie en snelle levering als er iets niet goed is gestuurd word dit snel opgelost
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Prima prijs-leveringstijd.
Pluspunten
Bestelling lag sneller klaar dan verwacht en prijs/kwaliteit is erg goed! Ik bestel hier zeker vaker
Pluspunten
VEEL KEUZE EN GOEDE PRIJZEN!
Pluspunten
Goeie prijzen in vergelijking tot andere sites. Wel mogelijkheid tot afhalen en betalen bij afhalen.
VerbeterpuntenIn levering zat van er van één koppeling één te veel in en van een ander één te weinig. Kon ik wel meteen omruilen maar alleen omdat men er toevallig nog één van de goeie soort had liggen.
Pluspunten
Snelle levertijd. Zover ik kon vinden de beste prijzen. Goed assortiment.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Prijs kwaliteit het voordeligst
VerbeterpuntenVerzendingskosten vrij hoog
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hebben voor honderden euro's gekocht, maar we waten 1 steigerbuis vergeten en om er 1 bij te bestellen moesten we gelijk de volle verzendkosten van 25 euro opnieuw bijbetalen. Jammer.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering ondanks Hemelvaartsdag er tussen. De maten van de buizen klopten precies. Ondanks de hoeveelheid koppelingen en andere onderdelen was alles er op tijd.
VerbeterpuntenTips kan zijn dat er veel mogelijkheden zijn om iets moois te maken van steigerhout en steigerbuizen.
Pluspunten
Je besteld, betaald en vervolgens worden de goederen als beloofd afgeleverd. Beter kan niet,
VerbeterpuntenZou het niet weten,
Pluspunten
Goede materialen en snel geleverd en goedkoper dan in de winkel ondanks de verzendkosten.
VerbeterpuntenGeen idee
Ik vond de verzendkosten hoog toz het bestelde
Pluspunten
Goede prijs, prima en snelle levering!
VerbeterpuntenGa zo door
Verbeterpunten4
Pluspunten
Ik ben op een zeer klantvriendelijke manier van advies, bestelling, levering geholpen. Toppie!!!
VerbeterpuntenMijn ervaring met uw bedrijf was top, ik heb geen verbeteterpunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen, telefonisch contact snel en goed.
VerbeterpuntenHoudt de klant op de hoogte als de levering anders verloopt bij de vervoerder hierdoor op andere datum geleverd. Levering wel volgens de wens gegaan van mij.