Pluspunten
ziet er keurig uit en alles was netjes voor elkaar
Pluspunten
goed en snel geholpen
Pluspunten
ze doen wat ze zeggen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De bestelde buiskoppelingen waren inderdaad de volgende dag in huis. Ze waren netjes verpakt. En na een zoektocht echt de goedkoopste aanbieder die ik vinden kon.
VerbeterpuntenAls je wat langer doet over het vullen van je winkelmandje kan het zijn dat je opnieuw moet beginnen. Dan kan vervelend zijn als je veel spulletjes nodig hebt of je project nog aan het uitdenken bent.
Pluspunten
snelle service
de passing van de buis t.o.v. de onderdelen zijn te ruim.
Pluspunten
snelle levering en goede prijsstelling
Pluspunten
Snelle leveringen, goede communicatie, vriendelijk en goede prijs!
Pluspunten
duidelijke- zichtbare voorstelling van de producten
Verbeterpuntenvoorlopig geen
Pluspunten
Snelle levering en uitstekend spul!
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en levering. Gewoon top!
Pluspunten
supersnelle en accurate levering
Verbeterpuntenmisschien ook nuttig om op te geven hoever (in mm) de buis in de koppeling gaat. Nuttig bij het bepalen van de juiste buislengte
Pluspunten
Indien je de order goed indient, komt het prima en snel voor elkaar. Bestellen en paar dagen later ophalen.
VerbeterpuntenGratis thuisbezorging zou fijn zijn bij minimum orderbedrag. Enige onduidelijke punt was hoeveel mm de buizen in de koppelingen steken... voor later bestellen houtplaat en zeildoeken.
Ik zou het heel fijn vinden om te weten wanneer mijn bestelling geleverd wordt. Je krijgt nu enkel informatie dat het weg is maar kunt nergens zien wanneer het daadwerkelijk komt. Erg lastig en dus de hele dag thuis zitten. Is niet meer van deze tijd.
Pluspunten
overzichtelijk en compleet aanbod van mooie buiskoppelingen
Pluspunten
Heldere bestelwijze, goede service (ik werd nog gebeld om e.e.a. te checken omdat mijn maatvoering in mm was ipv volle cm). Prijzen zijn goed in vergelijking met andere aanbieders en levering was zoals beloofd: de volgende dag.
VerbeterpuntenVerzendkosten vond ik erg goed t.o.v. de producten (25% van de aanschafprijs). Bij vergelijking met andere aanbieders kwam ik in de prijs wel ongeveer hetzelfde uit, maar toch voelde het pijnlijk. Verder lijken de aluminium buizen iets smaller dan de stalen buizen, we goed om dit ergens te vermelden.
Pluspunten
Kwalitijd/prijs oke Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door