duidelijke website en foto's, gemakkelijk te bestellen, vlotte afhandeling, prima bezorging mooie,toffe ideeën
Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Nog telefonisch contact gehad om de bestelling aan te passen. Was geen probleem.
Kwaliteit steigerpijpen qua sterkte natuurlijk prima, maar de afwerking van de onderdelen vind ik wat minder, voor het doel waar ik het voor gebruikt heb.
Snelle levering, goede communicatie
Ik had nog nooit eerder besteld bij buiskoppeling, maar het heeft een mooie overzichtelijke site en de levering was erg vlot, top!
Snel, correct en zeer duidelijke website
Heldere website, goede telefonische helpdesk en correct verpakt verstuurd.
Mooi product kunnen maken waar we ook een video van gemaakt hebben voor op ons YouTube kanaal De Kluszusjes. Helemaal top. Echt een aanrader
gewoon zoals het hoort
ik ben goed op de hoogte gehouden van het plaatsen van de bestelling tot en met het afleveren.
Had zelf verkeerde (groter uitgevallen) koppelingen besteld. Een telefoontje, en ik kon deze gewoon retour sturen en kreeg zonder verzendkosten een nieuwe goede afmeting inclusief de bij de eerste zending vergeten koppeling. Zeer vriendelijke man en heel netjes opgelost.
netjes op tijd geleverd... alles in orde
Ik heb inmiddels een aantal keren iets besteld (ook voor anderen). Alle bestellingen werden correct afgehandeld. Door mij en die anderen wordt met het materiaal een stelling gemaakt voor een winterhoes op de boot.
Ik had op verschillende websites gekeken, sommige dingen zijn bij de een goedkoper, andere dingen bij de ander. Maar bij andere websites kwamen er vaak nog kosten bij, zoals snijkosten en verzendkosten. Daarop wint de buiskoppelshop. Er werd netjes gecomminiceerd dat de levering iets langer zou gaan duren, en ook de aflevertijd werd netjes aangegeven. Wat er fout ging was dat er niet gelost kon worden omdat ik niet over een heftruck beschikte. Dit is netjes opgelost en zelfs excuses aangeboden. Er werd een nieuwe afleverdatum doorgegeven. Van de (eerste) vervoerder kwam er echter ’s avonds nog een mailtje dat de levering diezelfde avond voor 01.00 uur ’s nachts zou plaats vinden. Dit was wel vreemd maar omdat het al avond was konden we het niet meer checken (geen telefoon nr), en zijn we er voor de zekerheid toch maar voor opgebleven. Op de uiteindelijk leverdag kwam er vooraf geen berichtje meer zoals bij de eerste leverpoging, dan werwarde ons ook een beetje, maar uiteindelijk kwam de levering met een andere vervoerder, Het zou wat verwarring gescheeld hebben als we geweten hadden dat de levering met een andere vervoerder zou komen, zodat we mailtjes vaan de eerste vervoerder konden negeren en vooraf niet dezelfde informartie zouden krijgen. Al bij al heel tevreden, zou opnieuw bij Buiskoppelshop bestellen.
Correct verloop over de volledige lijn.
al veel besteld, bij grote hoeveelheden even bellen en mailen, snelle service
Ze doen wat ze beloven
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima geleverd.
2 bestelling en weer perfect geleverd!
Snelle levering en op tijd Prima materiaal
correcte en snelle levering.
prima ervaring voor herhaling vatbaar