Alles netjes op tijd verpakt en verzonden
snelle levering, goede prijs!
Snel verzonden en goed verpakt
Snel Bezorgd Netjes Verpakt de cd,s Bedankt
Goede kwaliteit
Via internet bestelling geplaatst en een paar minuten later al antwoord ontvangen dat de bestelling afgehaald kon worden. Supersnel gereageerd.
Item dat ik kocht was een limited edition, beperkte oplage, een dag na record store day online gekocht, gewoon tegen de winkelprijs. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Helemaalnsuper!
Fijne webwinkel met leuk assortiment! En ook attente communicatie.
Het bestellen van het onderdeel ging snel en had het product de volgende dag al in huis. Top service
Deze. Winkel is een absolute aanrader met echt goed aanbod rond het thema fifties
Perfect verpakt, snelle levering!
Kon het artikel smal vinden op de website en werd snel geleverd en kon ook zien wanneer het bezorgd werd
Na amper 2 dagen lag mijn bestelling al in de bus, netjes ingepakt. Was er zelf van geschrokken, top gewoon !
Komt zijn afspraken waar
Preorder besteld en netjes geleverd op de releasedatum. Goede verpakking.
Snel verzonden, artikel zoals beschreven. Zelfs nog een lief handgeschreven kaartje erbij!
Nette en snelle levering, items keurig verpakt.
Perfecte levering altijd! Netjes verpakt, briefje erbij veel luister plezier altijd leuk !!
Johny one niet besteld. Zat in het midden helaas een gat Voor op een lp?
Ik vind jullie winkel echt heel leuk met al die retro spullen. Ik heb de nieuwe lp van Danny Vera gekocht. Ik vond het persoonlijke woordje wat jullie erbij hadden gedaan echt heel leuk. Ik ga zeker vaker wat bij jullie bestellen.
Snel gevonden op dr site. Goede prijs kwaliteit
Ik vond snel wat ik zocht en heb nog telefonisch contact gehad. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Bestellen ging gemakkelijk en levering snel.
dischi super unica cosa negativa sono arrivati leggermente piegati in un angolo 2 dischi su 3 alla prossima
Bestelling enorm snel bezorgd. Leuke verrassing in het pakket erbij. Keurig ingepakt. Helemaal goed.
Snelle levering.