De artikels correct geleverd en binnen de afgesproken tijd. De verpakking voor de verzending van de artikelen is uitstekend.
En een snelle levering keurig verpakt en die goede gezellige tijd , de jaren 50 . Ruime keuze in the online shop, zeker aan te bevelen .
Goede aankoop! Ziet er goed uit. En snel geleverd!! Goede site en bedrijf...
Gewoon zoals het hoort
Goede service en snelle levering
Snel geleverd. Mooie petten.
Snel
Ten eerste de leuke artikelen die te koop zijn, De snelle levering goed verpakt, Een fijne communicatie.
Het geleverde product voldoet aan mijn verwachtingen, was keurig verpakt en snel geleverd.
Goeie shop en goeie service.
Te gekke shop met een mooi assortiment aan retro spullen goede service en snelle levering en communicatie die gepaard gaat met perfecte updates van de status van de bestellingen betreft orderbevestiging uitlevering verwachte lever dag en order ontvangst. De orders worden gewoon goed begeleid.
Mooie spulletjes en correcte levering
Snelle levering en in perfecte staat ontvangen.
Bennies Fifties bezorgd heel snel. Het bestelde artikel ontvang je (indien voorradig) de volgende dag al. De producten worden goed en stevig ingepakt. Ben heel tevreden. Het aanbod is zeer uitgebreid.
Voor 1500 uur besteld, de volgende dag al in huis. Gewoon top.
Aangeraden aan iedereen
Bestelling lag keurig klaar nog even gesproken over jukeboxen. Top
Ik bestel vaak bij de fifties store, geweldige winkel
Ik heb verschillende bestellingen gedaan de afgelopen jaren, de kwaliteit van de spullen is altijd goed. Ook de verzending gaat goed
Goede service snelle levering prima
Bijzonder mooie winkel en zeer goede website. ik ben er vaste klant, online winkelen is erg leuk ! soms ga ik ook naar de winkel . daar rondkijken is helemaal een feest! kan ik een ieder aanbevelen !
Onmiddelijke en duidelijke antwoorden na het stellen van vragen.
Snel levering Goede kwaliteit Precies wat op het plaatje staat
Jammer dat ik op mijn mail geen antwoord kreeg.
ik kom regelmatig langs in de winkel, en had voor het eerst online besteld. wat een snelle en fijne service.