Snelle verzending zoals beloofden en goede verpakking top.
Leuke jas besteld maar de kleur was er niet meer,contact gehad met de klantenservice en dat verliep positief. Toch de jas alleen een andere kleur.
Altijd correct en super snelle levering
Snel en goed geholpen
Leuk object, nette prijs, snel verstuurd.
LED vervanging van TL buis was perfect
Had grote rode Betty Boop beeld besteld , helaas hadden ze deze niet maar achteraf heel goed advies gehad Van Nathalie en kwam met goede oplossing en op haar advies Betty Boop met hoed en boa besteld. Degene waarvoor die was is er heel erg blij mee .ik vindt het echt Top
Allerlei vintage 50’s producten die je ook nog snel thuis hebt.
Bestelde items snel en goed geleverd voor normale prijzen ..een aanrader
Quick service, well packed.
Artikelen op een goede manier verpakt en ontvangen zeer tevreden kom zeker een keer langs in de winkel ben zeer nieuwsgierig geworden
Ze hebben van als voor mijn verzameling
De bestelde kleding was qua kleur precies zoals op de website.
Erg goed geholpen, en prima service.
Snelle levering!....
Duidelijke site, overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Bezorging top!
Goed verpakt leuke items Goede telefonische service.
Ik ben zeer tevreden met the fifties store. Het is precies zoals je op de fotos ziet en word snel verstuurd. Niks op aantemerkigen, 100% betrouwbaar en de spullen worden netjes verpakt om eventueele schade te voorkomen. Top winkel.(leuke producten)
A ma très grande surprise, j'ai reçu mon colis quelques jours seulement après avoir ma commande. En plus, très très bien emballé. Merci beaucoup. Je ferai d'autres commandes. A bientôt.
Min ervaring is uitstekend. Soms is het jammer dat er van bepaalde artikelen weinig op voorraad is. Maar over het algemeen wel veel op voorraad. Na het bestellen wordt het ook op tijd bezorgd. Tot nu toe geen klachten ervaart.
Ze doet wat ze zeggen,service is goed en mooie Producten voor een goede prijs ,ik ben tevreden
Hele mooie winkel met een enorm aanbod. Ogen te kort. Wel prijzig
De bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Op zaterdag besteld dinsdag al in huis. Super.
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. En de bestelling precies op tijd af kunnen halen, reeds op weg naar de verjaardag.
Goede ervaring door snelle levering en goed op de hoogte gehouden van waar je pakket verblijft.