Top verkoper en een bijzonder plezante winkel. Nostalgie... Ik hou daar van.

Snelle reacties en verzorgde verzendingen. Nieuwe dingen en een zeer ruime keuze. TOP, zeer aan te raden om eens te verkennen en te winkelen.

Prima prijzen en goed verpakt

Ze hebben een uitgebreid aanbod tegen acceptabele prijzen. Product wordt goed verpakt en snel verstuurd. Top

Snel,kwaliteit en zeer veel producten voor u jukebox.graag weer

Goede ervaring

Goede ervaring snel in huis

Eigenlijk niet tevreden

Glaasjes besteld voor mijn 2410 bleek nadien dat ze niet pasten

Product heeft het probleem opgelost, dus prima zo

Overal in de VS gezocht terwijl het “om de hoek” ligt!

Ja duidelijk en kom goed de afspraak na

Goed bedrijf

Slechte kwaliteit jasjes

Vandaag jasje ontvangen. Het zit vol met pluizen en losse draadjes. Jasje is zwart met gele mouwen en op die mouwen zitten zwarte vlekken. Ik heb geen contact opgenomen met klantenservice omdat ik daarmee een slechte ervaring heb over een ander jasje dat ik daar weleens heb besteld. Dat kwam toen aan met lelijke strepen erop. Klantenservice zei toen dat dat er wel uit zou gaan, dat het waarschijnlijk kwam doordat het lang opgevouwen was geweest. Nou die strepen zijn er nooit uit gegaan. Heel vervelend dat ze niet aanbieden dat ik het jack gratis kan retourneren. Eigenlijk stom dat ik daar weer heb besteld maar ik dacht kan een keer slechte kwaliteit zijn. Heb dit nieuwe jasje nu in de wasmachine zitten in de hoop dat de zwarte vlekken eruit gaan. Retourneren kost 7.95 en dat vind ik zonde omdat ik er niets aan kan doen. Van andere webshops ben ik gewend dat als een artikel niet in orde is, ik het gratis terug mag sturen of een korting krijg. Wat ook tegen valt is dat ik een L heb besteld zodat het lekker ruim valt maar de mouwen zijn tekort. Dat verwacht je toch niet van een L.

Smooth transaction

Van bestellen tot levering geen probleem

Snel geleverd, perfect verpakt!!!

Gewoon prima!!

goede prijs en op tijd levering

Precies wat ik nodig had en vandaag besteld de volgende dag in huis. Snel het juiste artikel gevonden in de webshop

Perfect@

Vriendelijk, snel, prachtige lp's.

Snelle en correcte verzending

Snelle en correcte verzending van jukebox onderdelen

Snel bezorgd, goed verpakt, super tevreden

Alles altijd op tijd

Wordt ook doet ingepakt

Leuke 50's items

Ik kwam de Fifties Store tegen op Google en wat een leuke spullen staan er op hun website.In de winkel nog nooit geweest,maar ga er zeker een keer kijken.Als je iets uit de jaren 50 zoekt,moet je hier zijn.Snelle levering en prima producten en...redelijk geprijsd..Aanrader.

Rock & Roll goed!

Mijn bestellingen zijn naar wens! Items, producten zoals omschreven en juist voor mijn Jukebox, een Rock-Ola 1464 uit 1958! Alles snel en correct geleverd, prima prijzen Ernst.

Top!!

Was super snel in huis.

Topzaak

Ik had iets speciaals nodig voor een goede vriend. Website werkt perfect en na betaling word je correct op de hoogte gehouden.

positive Vererbung

Hallo, Ik ben een enthousiaste klant en vind altijd leuke onderdelen voor mijn speeldoosjes, geweldige prijzen, snelle levering. bedankt ga zo door. Ik sta altijd klaar voor nieuwe bestellingen

Snelle levering, redelijke prijs.

Mooie site die uitnodigend werkt. Reële prijzen en vlotte levering.

Heb geen klachten ben zeer tevreden had mij pakket werd snel bezorgd