Mijn bestelling is heel snel afgehandeld. 's Morgens besteld, en de volgende dag in huis.
Perfecte levering op 2 dagen alles hier. Ga zeker nog bestellen
Voor 15 uur besteld, volgende ochtend bezorgd. Super.
Hartstikke leuke voor mijn beatles verzameling, alles in één koffer. Ben er erg blij mee. Goede en snelle service! Bedankt!
Werd heel fijn en secuur geholpen met mijn breekbare bestelling. Werd ook nog voor mij in de auto gelegd super!
Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering
tijdige levering en alles perfekt ontvangen.
Ik heb 2 pickup elementen besteld, die samen in een zakje geknikkerd zijn waarbij ook nog de bescherming van de naald van één van de elementen ontbrak. Jammer zeer slordig, zal laatste keer zijn.
Ik had de winkel in Juli al bezocht en men nam zelfs de moeite dat ik het pakhuis zonder afspraak mocht bezoeken om een jukebox te bekijken ondanks dat het normaal gesproken gesloten is…Genoeg vertrouwen in dit bedrijf om ongezien via de webshop een jukebox te bestellen…Product was uitstekend verpakt en onbeschadigd bij mij thuis afgeleverd.
Goede kwaliteit naalden, goede prijs.
de leukste winkel van Nederland! paar in de winkel geweest . maar vanwege moeilijk lopen is online winkelen ook super fijn. kortom zeer aan te bevelen.
Zeer snelle levering echt top en brievenbus verpakt
Excellente communication, envoi soigné et sécurisé, ultra rapide, merci beaucoup, je recommande vivement !
Leuke en mooie artikelen van de50 en snelle service
Altijd goede service en verpakking
Hele mooie peper en zoutstellen gekocht, de Pick-Up truck route 66! Mijn schoondochter is er heel erg blij mee voor haar startende lunchroom in American style!
Ik had op een zondag online een verkeerde maat shirt besteld. Ik heb de winkel gebeld en de dame aan de telefoon heeft het meteen opgepakt en de juiste maat alsnog ingepakt. Geweldig
Volgens afspraak de volgende dag al bezorgd Goed in geplakt
Leuke webshop met mooie retro artikelen.
Snelle levering, producten zoals omschreven!
Makkelijke site om wat op te zoeken. En zeer snelle levering
Ik bestelde een Elvis ketting. Supersnel geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit. Aanrader dus!
God vejledning og hurtig levering
Ik had problemen met petticoat en ze hebben het heel goed opgelost
Zoals altijd goed verzorgd en snel geleverd.Zeer tevreden .