Mooie huizen, maar mijn zoekactie werd niet goed uitgevoerd
Handig dat je kan aangeven dat je een omheinde tuin wil met de hond
Het boeken ging erg gemakkelijk,niet zo'n moeilijk gedoe. Top.
We wilde graag meer honden dan toegelaten meenemen. Dat heeft DogsInclusief goed geregeld. Onze 5 schatjes mogen mee.
Prima service tot nu toe
Scheelt een hoop uitzoekwerk
Afgelopen jaarwisseling was dramatisch met alle vuurwerkterreur. Ee zochten nu een huisje voor ons en onze vier hondjes. Via Dogsincluded vonden we direct een passend huisje. Alle vier onze hondjes zijn welkom. Het was binnen een paar uur geregeld! (er mochten eigenlijk maar twee honden mee)
Nadat er iets verkeerd gegaan was met de bevestiging van onze vakantie hebben we het gelukkig goed op kunnen lossen en is de vakantie nu goed door jullie geregeld. We zien er naar uit!
Voor ons is het niet altijd makkelijk om een geschikt vakantiehuis te vinden met 2 grote honden . We hebben via Dogsincluded ook al negatieve adviezen gekregen, ttz dat onze 4-potige reisgezellen niet kunnen worden geaccepteerd. Onbegrijpelijk voor ons als eigenaars, want onze honden gedragen zich als welopgevoede toeristen. Dogsincluded dringt aan op een uitdrukkelijk akkoord van de huiseigenaar, wat misverstanden achteraf vermijdt. Wij hebben 100% het gevoel dat Dogsincluded de situaties begrijpt, waar hondeneigenaren mee te maken krijgen.
Prettige website, waar de resultaten precies aansluiten bij onze wensen en de gekozen filters
Boeken al jaren via dogsincluded en altijd super, een echte aanrader.
Word altijd goed geregeld
Snelle reactie op vragen en keuring geholpen
eerdere reis naar België als goed ervaren,dus afwachten.
Super goed geholpen om onze boeking van 1 week om te zetten naar 2 weken en de prijs hierop aangepast te krijgen.
Kosten waren goed gecommuniceerd.
Gemakkelijk om je voorkeuren aan te geven
Prima. Ik hoop dst ons huisje net zo prima zal zijn.
Fijne vlot werkende website met voldoende informatie die uitzoeken en boeken eenvoudig maakt!
Via de site gereserveerd. Aardige en snelle communicatie. Hondjes worden met naam ook welkom geheten. Heel leuk. Onze vakantie staat pas eind maart gepland, maar heb er goeie hoop op dat dit ook goed gaat komen
Mooie site . Zeer overzichtelijk .. Alles heel duidelijk
Goede service en altijd alles duidelijk en altijd fijne vakantie via jullie en klopt wat er beloofd wordt
Deze keer wat strubbelingen helaas maar is wel geregeld
Tot op heden, Vakantie moet immers nog beginnen, heel tevreden met goede en duidelijke info