Ruim assortiment
mooie schoen en snelle levering
Mooie producten die snel worden geleverd.
Bestelling snel binnen
Hele mooie schoenen die niet iedereen heeft. Snelle levering.
In de winkel was de juiste maat niet meer verkrijgbaar. Bij Monfrance de volgende dag door de postbode geleverd.
Verzendkosten en bezorgkosten bij elkaar opgeteld is het geen leuke ervaring wanneer schoenen niet passen.
Beste Maria, Wat jammer om te horen dat de schoenen u niet passen. Echter, in onze webshop staat duidelijk op meerdere plekken vermeld dat voor bestellingen onder de 75 euro, verzendkosten gerekend worden en dat de retourkosten altijd voor eigen rekening zijn. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. MONFRANCE Webshop
Fijne webshop om te winkelen. Alles keurig verpakt.
Had hier al eerder gekocht. Toen dezelfde goede ervaring.
De schoenen zijn zeer aangenaam maar de kleur van de schoen komt op de witte zool ,wat ik spijtig vind
Beste mevrouw Verleysen, Bedankt voor uw feedback. We hebben gekeken naar het model dat u besteld heeft maar de kleur op de witte zool hoort bij het ontwerp van deze schoenen. Dit is ook te zien op de foto's in onze webshop en is ook aanwezig bij meerdere modellen van het merk Hispanitas. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, MONFRANCE Webshop
Uitstekende ervaring met webshop MonFrance.
Bij monfrance bestel ik voornamelijk online omdat ik niet zo vaak meer in Maastricht ben. Ze hebben altijd mooie, bijzondere schoenen in de collectie. Met een goede beschrijving van hoe de maat/schoen valt waardoor ik in principe altijd de juiste maat bestel en niet hoef te retourneren.
Vanwege kleurverschil tussen links en rechts schoenen via fysieke winkel retour gegeven. Geld stond binnen 24 uur weer op mijn rekening. Dus perfecte service.
Had schoenen gekocht en 2 dagen later waren ze nog meer afgeprijsd Gebeld en kreeg het verschil terug Goede service erg tevreden
Schoenen door vriendin gekocht in uw winkel. Waren toch te klein, telefoontje wat te doen. Duidelijk, vriendelijk. Schoenen in grotere maat reeds gereserveerd tot andere retour waren.
Monfrance is een fijne schoenenzaak, ook bij het online bestellen en retourneren.
alles klopte !! van maat, kleur,kwaliteit en prima verzending. Betrouwbare firma !!
Mooi op afgesproken tijd geleverd
Monfrance levert kwaliteit. Snelle levering geheel conform afspraak.
Goed geholpen snelle levering
Mijn bestelling is niet op de juiste adres geleverd, ik moet het ophalen in een post NL punt
Beste heer Abdullah, Voor zo ver wij kunnen zien heeft PostNL op 17 juni 17:59 bij het door u aangegeven adres willen bezorgen maar was dit niet op dit moment mogelijk omdat u vermoedelijk niet thuis was. Als dit gebeurt worden pakketten door postNL gebracht naar het dichtstbijzijnde PostNL punt. Hier hebben wij geen controle over. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. MONFRANCE Webshop Aron
Online bestelling perfect afgeleverd.
Schoenen voldoen precies aan verwachting En zijn netjes bezorgd
Bestellen, betalen en leveren. Wat je verwacht bij een bestelling. Keurig ingepakt en echt een kadootje aan mijzelf.