primaaa

duidelijke website, bestelling ging makkelijk en levering was snel !

Hat alles super geklappt vom Preis bis zur Lieferung.

Hier habe ich eine grosse Auswahl an Harris Sneaker gefunden. Tolle Sale Angebote.

Geweldige service

Schoenen werden heel snel geleverd en waren goed geprijsd. Ik koop vaker wat bij deze webshop.

Topwinkels.

Geweldige schoenenwinkel(s), goed en groot assortiment met een goede website. Makkelijk online bestellen. Sinds 2010 vaste klant, nog nooit teleurgesteld. Voor zowel met man, dochter en mijzelf. Dus al heel wat tasjes vol vanaf Maastricht naar Angerlo genomen.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas waren de laarzen te groot dus ik heb ze geretourneerd. Ik had keurig binnen een aantal dagen mijn geld retour op mijn rekening. Heel tevreden over de service.

Snelle verzending, schitterend assortiment

Jammer dat de winkel niet in mijn buurt is :)

Snelle levering, schoenen pasten niet, snelle terugbetaling. Jammer dat retourneren niet gratis via de post.

Heb Laarzen besteld en de volgende dag al in huis. Helaas paste het niet, retour en financiële afhandeling werd ook super snel geregeld.

Prima webshop

Mooie winkels, ik kom graag jn Maastricht. Handig dat ik dan ook op afstand kan kopen

Zeer tevreden over Monfrance schoenmode. Snelle levering en blij met mijn nieuwe aankoop bij jullie

Ondanks wat vertraging middels PostNL mijn bestelling ontvangen

Blij met de service die Monfrance heeft geboden om mijn bestelling toch zo snel mogelijk te kunnen ontvangen en erg blij met mijn mooie schoenen.Kom zeker bij jullie terug.Hartelijke groet,Mark Toepoel

leuk en interessant aanbod. iedereen vind dat ik 'kekke' schoenen draag

De bediening in de winkel vond ik minder toegankelijk. (de weg van het station naar het centrum, en dan het pand links) De service online was perfect.

Mooie ingepakt en snelle levering

Hele snelle levering

Bestelling snel en perfect ontvangen !! Keimooie schoenen die prima passen !!

Livraison rapide et sans problème de la paire de chaussures choisies

Large choix de chaussures de qualité, visualisation facile du stock disponible (pointure), commande facile, payement sécurisé, livraison rapide. Un bonheur...

Prijs en snelheid

Goede prijs, snel thuis geleverd en fraai ingepakt met extra informatie over het product.

Gemakkelijk om te bestellen. Netjes verpakt. Snelle levering. En fantastische schoenen!

Zeer plezierig shoppen

Ruim en divers assortiment, mooie merken en een effectieve klantenservice! Graag tot een volgende keer

Mooi product snelle levering.

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop, snelle levering en goede verpakking

Snelle levering en prima afhandeling bij retourneren.

Snelle levering en heel tevreden over de kwaliteit en de prijs van mijn bestelling

De schoenen van di lauro zijn heel mooi. De prijs -kwaliteit verhouding is goed. De maat klopt het. Heel blij met de bestelling.

Nog geen reactie van retourzending

Woensdag 11 januari 2023 retourzending afgegeven in ophaalpunt van Post NL en op woensdag 18 januari nog steeds geen reactie van Monfrance van ontvangst van retourpakket.