Ik heb een mooi (14 kt) gouden collier gekocht bij Diamond Point. Deze is al 5 keer gebroken (in 4 jaar). Hij werd iedere keer gerepareerd, maar ik het collier blijkt fragiel. Nadat ik mijn onvrede heb geuit bij Diamond Point kreeg ik de keuze om óf met een tegoedbon iets nieuws uit te kiezen, óf het kettinkje te vernieuwen. Èrg sympathiek en fijn dat is meegedacht aan een oplossing.
Wat fijn u telefonisch gesproken te hebben. We gaan ons best voor u doen om het naar tevredenheid voor u op te lossen.
Originele beoordeling
Ik heb een mooi (14 kt) gouden collier gekocht bij Diamond Point. Deze is al 5 keer gebroken (in 4 jaar). Hij wordt iedere keer gerepareerd, maar ik heb niet het idee dat dit goed is voor het collier. Hij ligt vaker in het atelier dan dat ik hem om heb. Ik heb gevraagd om een duurzame oplossing (wellicht een nieuw kettinkje of ander kettinkje, dat minder fragiel is), maar krijg als reactie: Koop hetzelfde kettinkje opnieuw en verkoop het oude kettinkje als 'oud goud'. Het collier wordt nu voor de tweede en laatste keer gratis gerepareerd. Erg fijn natuurlijk, maar dit vind ik geen duurzame oplossing. Ik draag dagelijks 3 gouden ringen van diamond point, ik heb 3 gouden kettinkjes en 1 paar gouden pareloorbellen. Voor mijn 40e verjaardag heb ik geld gekregen om een slavenarmband te kopen. Deze had ik ook bij Diamond Point willen kopen, maar ik twijfel hier na deze ervaring sterk aan.
Bestelling pas een maand later geleverd.
Fijn dat u goed geholpen bent. Excuses dat de bestelling langer heeft geduurd. Hopelijk is het wel naar wens en hebt u er veel plezier van. Dank voor uw review!
Mooie sieraden, snelle levering, service goes.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit, steeds nieuwe producten in het assortiment en service is snel en vriendelijk.
De website is altijd een mooie bron om het shopplezier te starten. Vervolgens een bezoek aan de shop in shop in de Bijenkorf is de cherry on the cake! De verzending, indien nodig, is altijd accuraat. Mooi verpakt en voorzien van een certificaat. Benieuwd wat deze kerst brengt :)
Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u zoveel shopplezier beleeft op zowel onze site als in onze shop. Alvast een hele fijne kerst gewenst en veel plezier met de sieraden gewenst!
Zie tekst hier boven.
Dat is fijn! Goed om te horen. Dank voor uw review en nog veel draagplezier met uw sieraden toegewenst!
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, Die mij beleefd en netjes te woord hebben gestaan. Snelle en anonieme verzending. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden,wat betreft je bestelling. Helemaal Top !
Wat fijn! Goed om te horen. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Mooie sieraden en God personeel
Leuk om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Voor ieder wat wils. Goede klantenservice.
Snelle bezorging en gratis, wat een service.
De ringsizer is zeker handig. Dank voor uw review en veel plezier met het uitkiezen van een mooie ring!
Uiteraard is het geleverde product van top kwaliteit, maar de service en communicatie waren perfect. Bedankt S
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met het sieraad toegewenst.
Een hele mooie winkel waar veel te koop is
Dank u wel voor de review. Fijn dat alles naar verwachting is verlopen.
Uiterst vriendelijke medewerkers die deskundig elke vraag met oog voor de klant en hoffelijkheid oplossen. Afspraken werden snel en discreet nagekomen.
Wat fijn dat u tevreden over ons bent. Bedankt voor de review
Helemaal Super!
Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar verwachting is.
Voordat ik mijn ring bestelde had ik een vraag, deze werd snel beantwoord. Afgelopen zondag mijn ring opgehaald en de dame van Diamond Point in de Bijenkorf Eindhoven was erg aardig. Er werd meegedacht over de gravering en nu even wachten totdat de ring echt in ons bezit is.
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat alles naar wens is gegaan en wij u hebben kunnen helpen. Alvast heel veel plezier met dit mooie sieraad gewenst.
Het bestellen ging snel en goed en de informatie en bevestigingen waar duidelijk en klant gericht. Snelheid waarmee het verzonden is kan nog wel iets beter. De verpakking en manier waarop het is ingepakt is een cadeautje.
Bedankt voor de mooie review. Het pakket is zo spoedig mogelijk verzonden. Helaas heeft PostNL er iets langer over gedaan om dit af te leveren. Ons excuus hiervoor. Veel plezier met het sieraad gewenst!
Goede en snelle service.
Wat fijn dat alles naar wens is gegaan. Bedankt voor uw review. Veel plezier met het sieraad gewenst!
Snelle verzending,erg goed verpakt,zeer vriendelijk te woord gestaan bij de klantenservice. Alles was gewoon zoals het moet zijn !
Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat alles is verlopen zoals u het had gehoopt.
Het ziet er in het echt net zo mooi uit als op je plaatje.
Bedankt voor de review en wat fijn dat alles naar wens is. Heel veel plezier met het sieraad gewenst!
In eerste instantie was ik niet tevreden met de klantenservice, maar na een tweede reparatie van dezelfde ring hebben ze het wel netjes opgelost. Ik kan nu weer met plezier de ring dragen.
Bedankt voor de review en wat fijn dat u tevreden bent met onze oplossing. Wij wensen u weer veel plezier met het sieraad toe.
Ik heb eerst 1 ster gegeven want ik heb niets ontvangen. Ik heb dat doorgegeven en ze hebben het netjes opgelost en ik heb het pakje gekregen. Erg blij mee.
Wat ontzettend vervelend, dat er vertragingen bij PostNL zijn. Onze oprechte excuses hiervoor. We zitten er bovenop en hopelijk kunnen we u snel goed nieuws brengen.
Originele beoordeling
Ik heb 1 ster gegeven want ik heb niets ontvangen.
Goede verzorgde levering ,
Wat leuk om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Ik word altijd super snel geholpen! Erg blij met me sieraden. Ze zijn prachtig!
Heel fijn en wat leuk om te horen, dat u uw sieraden prachtig vindt. Dank voor uw review en veel plezier ermee toegewenst!
Duidelijke website. Kon de producten die ik wilde kopen makkelijke bestellen en was snel thuis afgeleverd.
Dat is fijn om te horen. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Goede kwaliteit van artikelen op een snelle en veilige manier verstuurd.
Dank voor uw review. Fijn om te horen, dat u een tevreden klant bent. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!